Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A zsidó állam miért nem így...

A zsidó állam miért nem így védi meg magát?

Figyelt kérdés

Kitörtek ugyan a lágerből a palesztinok, és okoztak némi galibát.

De a rakéták nem jelentenek komoly veszélyt, és ritkák.

Ha a gázai gettó őrségét megerősítenék, több őrrel, tankkal, odatennének pár katonai bázist (úgyis rengeteg zsidó katona szokott lenni), jobban figyelnék a gettót, akkor meg lenne oldva a védelem.

Így viszont meg fog halni több ezer zsidó. A 200 túszra már keresztet vethetnek, és nagyon sok zsidó katona fog elesni. Plusz nagy valószínűséggel külföldön is lesznek incidensek, nagyon megnő majd az antiszemitizmus, rettegésben fognak élni, és egy nagyobb történelmi tragédiához is közelebb kerülhetnek. Egyes szemtanúk szerint több száz izraeli halálát is az izraeli erők okozták.

Emellett meg fognak ölni több 10 ezer ártatlan embert, és óriási szenvedést okoznak embertársaiknak Gázában.

Vagy több 10 ezer áldozat árán letörhetik az ellenállást? És ez megéri nekik?

2023. nov. 3. 23:44
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
55%

#30 Te állítottál valamit, neked kell bizonyítanod. Én nem hiszek a zsidók felsőbbrendűségében, így abban sem, hogy egy vitában automatikusan mindig a gójnak kell valamit bizonyítania, és addig a zsidónak mindig igaza van.

Egyébként a felirat szerint sem ezt mondta. Aszerint Izrael állam eltörlése a céljuk, ami egyrészt nagyon helyes, másrészt nem egyenlő a zsidók kiirtásával. Azt is említi, hogy nem állt szándékukban civileket ölni, ami ellentmond a zsidók kiirtására való törekvéssel.

2023. nov. 5. 19:52
 32/33 anonim ***** válasza:

Hát, hogyne, persze!

Én nem állítottam semmit, belinkeltem pár terrorista tv beszédét. Te állítottad hogy nem azt mondja amit mond. 🥴 Bizonyítsd!

Azt lenne nagyon helyes, ha már itt tartunk, ha Gázát szüntetnék meg. Remélem sikerül is nekik.

Az meg, hogy már a nyilvánvalót is tagadod, erősen gyanús.

Tudom, nehéz az ilyet feldolgozni, de majd csak megoldod.

2023. nov. 5. 20:03
 33/33 anonim ***** válasza:
55%
#32 Szóval neked igazad van, mert zsidó vagy, meg mert csak. Közben aki megnézi a videót, annak még arab nyelvtudás nélkül is nyilvánvaló, hogy hazudsz.
2023. nov. 5. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!