Nyugaton már annyira fenntarthatatlan a migráns rendszer, hogy a németek Magyaroszágra menekülnek?
# 29
A gond az, hogy a Te véleményed a tények és a valóság tagadása, tehát nettó ostobaság.
Az egyetemen azt tanultam, hogy mindig a tényekből kell kiindulni.
TÉNY: a 9,6 milliós Magyarországon arányaiban 8,8-szor annyi gyilkosság történt 2022-ben, mint a 83 milliós Németországban.
TÉNY: a 9,6 milliós Magyarországon számszerűen is több gyilkosság történt 2022-ben, 238 esettel, mint a 83 milliós Németországban, 211 esettel.
Tehát tényszerűen nem igaz, hogy a magyar közbiztonság jobb, mint a német, mert a valóság, a tények, a számok teljesen mást mutatnak.
Hát még mindíg kevesebb van, mint Bécsben.
A többi európai nagyvárost már fel sem hozom.
Bécser nemrég a világ egyik legélhetőbb városává választották...
Egyébként meg én sem értem ezt a migránsozást. Pedig már évek óta Nyugat-Európában élek. Igen, vannak itt migránsok bőven, de egyik sem jön oda pénzt követelni agresszívan meg fenyegetőzni, hogy szól a testvírkíknek ha csúnyán nézek rá. Szemben pl Budapesttel, ahol egy átlagos nap vagy tízen kunyeráltak pénzt és anyázni kezdtek ha nem akartam adni nekik. Szóval Magyarországon mindennapos, hogy kóstolgatnak téged az ómigránsok, míg nyugaton a négerek megkérdezik kérsz-e füvet, ha azt mondod nem akkor békén hagynak és senki nem fog odajönni fenyegetőzni (szemben pl a nyóckerrel vagy Erzsébetvárossal). És én most direkt Franciaországról írtam, mert azt szokták a legbalhésabbnak mondani. Az olyan helyeken mint pl Hollandia, meg évek alatt egyetlenegy ember se jött hozzám pénzt kérni. Gyanús migráns bandákat látni meg kb a fehér holló kategória.
# 32
IDÉZLEK: "Hát még mindíg kevesebb van, mint Bécsben.
A többi európai nagyvárost már fel sem hozom."
KÉPZELD, NEM!
Megint rém nagy butaságot állítottál. Adatokat nem kellene esetlen nézni, mielőtt véleményt formálnál?
GYILKOSSÁGOK SZÁMA 2022-BEN:
Bécs: 16 eset
Budapest: 45 eset
Vagyis az 1 973 000 lakosú Bécsben jóval kevesebb, összesen 16 gyilkosság történt 2022-ben, mint a jóval kisebb népességű, 1 685 000 lakosú Budapesten, ahol 2022-ben 45 gyilkosság történt.
Tehát ismét ostobaságot állítottál. :)
# 32
GYILKOSSÁGOK SZÁMA, 2022:
Ausztria: 72 eset
Magyarország: 238 eset
Tehát Ausztria megint csak jobb közbiztonsággal rendelkezik, mint Magyarország, hiszen a 9,1 milliós Ausztriában csak 72 gyilkosság történt 2022-ben, még a 9,6 milliós Magyarországon 238 eset.
35/Költözzél ki a migráncsországba,ha ennyire isteníted Öket.
Majd megtudud,milyen lenne az "Élet Brüsszelbe,vagy Párizsba".
Nyugodtan el lehet innen menni,nem kötelező itt maradni senkinek.
Állandóan csöpög a negatívum mindennel szemben ami magyar.
33/ Oké,nemrég jöttem vissza Rómából, egy pár napot töltöttem ott.
Nekem nagyon furcsa volt azért az a rengeteg afrikai náció,amit ott láttam, tele az utcák árusokkal, akik mindenfélét árultak, főleg olyanokat amire semmi szükség, mihaszna dolgokat.
Látszik, hogy próbálják őket integrálni valahogyan, és olyan állásokat ajánlanak fel nekik, mint a recepciós, Wc üzemeltető, a jobbaknak a bolti árusítás.
Mondjuk engem nagyon zavart,hogy európai városban járok és az utcák tele vannak idegen etnikummal. Mondom-nekem-,de lehet ez a jövő.(?)
Nem beszélve arról, hogy valamilyen olyan nyavalyát szedtem ott össze, hogy a mai napig nem tudtam kilábalni belőle, valami léguti-hasmenéses történet.
Egyik orvostól a másikig jártam, szerencsére most már talán jobb.Borzasztó az egész, azért idehaza legalább ez nincs.
Váljék egészségünkre a kevert nyugati világ, de gumikesztyüt/!/ mindenki vigyen, ha elutazik.
# 37
Magyarországon a jelenleg évente születő gyerekek kétharmada fehér magyar, egyharmada cigány. 2040-re 50% fölé fog menni a cigány gyerekek aránya az évente Magyarországon születő gyerekek között, a Debreceni Egyetem kutatóinak demográfiai tanulmánya szerint.
Tehát Magyarország sem marad meg fehér, európai többségű országnak, ez már most világos.
37/
Mi köze ennek a kultúrálisan teljesen idegen muszlim bevándorláshoz.
Itt a kultúrális különbség a probléma,a cigánysággal évszázadok óta közös együttélés van.Rengeteg cigány származású művész,sportoló,zenész van közöttünk,akik a magyar mindennapok részei.
Almát,és körtét ne hasonlítsunk már össze.
Atyaúristen...te is valahol egy budai villában lakhatsz mert semmi realitás érzéked nincs
"Itt a kultúrális különbség a probléma,a cigánysággal évszázadok óta közös együttélés van.Rengeteg cigány származású művész,sportoló,zenész van közöttünk,akik a magyar mindennapok részei."
- És elkeserítő, hogy az évszázadok alatt nem lehetett őket integrálni.
Hány cigány Nobel-díjast tudsz felsorolni? Van hány cigány van az orvostanhallgatók vagy tudósok között?
Mert arabok vagy feketék közül én tudnék mondani. Illetve még itt Magyarországon is vannak nem kis számmal arab meg afrikai orvosok vagy kutatót. Ilyen cigányból mégis hány van? Találkoztál már cigány kutatóval vagy tudóssal?
Ha egy néger kitör és sikeres lesz, akkor a többiek felnéznek rá és példakép lesz, támogatni fogják.
Ha egy cigány kitör, akkor a többiek kiközösítik és utálni kezdik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!