KezdƑoldal » Politika » KĂŒlföldi politika » Izrael vs Palesztina đŸ‡źđŸ‡±âš”ïžđŸ‡”đŸ‡ž...

Izrael vs Palesztina đŸ‡źđŸ‡±âš”ïžđŸ‡”đŸ‡ž Ă©s OroszorszĂĄg vs Ukrajna đŸ‡·đŸ‡ș⚔đŸ‡ș🇩, melyik oldalon ĂĄllsz?

Figyelt kérdés

2023. nov. 1. 04:22
1 2 3
 11/27 anonim ***** vĂĄlasza:
69%
Én KlĂĄri nĂ©ni pĂĄrtjĂĄn, mert elszĂĄmoltat Ă©lƑt Ă©s holtat!
2023. nov. 2. 14:07
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 12/27 anonim ***** vĂĄlasza:
Én Shrek Ă©s Fiona pĂĄrtjĂĄn.
2023. nov. 2. 18:20
 13/27 anonim ***** vĂĄlasza:
0%
Én OrbĂĄn pĂĄrtjĂĄn, mert megmentett attĂłl, hogy a baloldal hĂĄborĂșba akart minket vinni.
2023. nov. 2. 18:59
 14/27 anonim ***** vĂĄlasza:
ÖrĂŒlök, hogy nem engedte ide Ƒket. TĂșl veszĂ©lyes lenne.
2023. nov. 2. 19:09
 15/27 anonim ***** vĂĄlasza:
A jĂłzan Ă©sz oldalĂĄn, de egyre inkĂĄbb azt Ă©rzem az elmĂșlt 13 Ă©vben, hogy fokozatosan hĂŒlyĂŒlnek meg körĂŒlöttem az emberek. Olyan szinten mƱködik a tömegpszicholĂłgia, amire nem gondoltam ezelƑtt. ÖnmagĂĄban kiĂ­rni ezt a kĂ©rdĂ©st is tökĂ©letes pĂ©ldĂĄja ennek. Úgy gondolom megyek is vissza a rezervĂĄtumomba, ennyi elĂ©g is volt mĂĄra a gyk-bĂłl.
2023. nov. 3. 01:29
 16/27 A kĂ©rdezƑ kommentje:

Akkor mindenki hĂŒlye aki veled nem Ă©rt egyet? Vagy kĂ©rlek kifejtenĂ©d bƑvebben, hogy miĂ©rt idiĂłta mindenki pont tĂ©ged kivĂ©ve?

2023. nov. 3. 02:08
 17/27 anonim ***** vĂĄlasza:

Ilyen barom kérdést nem lehet feltenni ez nem egy rohadt focimeccs,itt emberek 100 ezrei halnak meg csalådok milliói mennék tönkre nyomorodnak meg!

Én a BÉKE oldalĂĄn ĂĄllok,hĂĄborĂș ellenes vagyok! És a politika nem olyan egyszerƱ,hogy szĂșrkoljunk mint egy meccsen!

Biztos még gyerek vagy ha ilyet kérdezel!

2023. nov. 3. 03:37
 18/27 A kĂ©rdezƑ kommentje:

És ki beszĂ©lt itt szurkolĂĄsrĂłl?

Igenis lehet ĂĄllĂĄst foglalni.

Pl amikor mondjuk a hetek vagy hvg kommentszekciójåban olyan kommenteket låtok, hogy "kiirtani az összes palesztint!" és erre érkeznek a legtöbb låjkok, akkor ott elmondhatjuk, hogy nincs itt semmiféle békepårtisåg és Magyarorszågon az emberek nagy része zsidópårti.

2023. nov. 3. 04:01
 19/27 anonim ***** vĂĄlasza:
50%

“ MagyarorszĂĄgon az emberek nagy rĂ©sze zsidĂłpĂĄrti.”

Helyes!

A n@cik szerencsére csak påran vannak
kib..tt szégyen aki az.

2023. nov. 3. 06:54
 20/27 anonim ***** vĂĄlasza:

Itt annyi korrupciĂł agymosĂĄs nĂ©phĂŒlyitĂ©s van politikĂĄban hogy itt tĂ©nyleg nem Ă©rdemes ĂĄllĂĄst foglalni

egyik oldal se szent de azért közelse palesztinok a legelnyomottabbak a vilågon és Izrael se a leggonoszabb ållåm a vilågon ( nincs nyilvånos kivégzés stb)

Ennek ellenĂ©re Ă©rdekes hogy az ENSZ pl Ă©szak koreĂĄt ahol minden napos nyilvĂĄnos kivĂ©gzĂ©s kĂ­nzĂĄsok, Ă©hen halnak az emberek,kĂ­baszott koncentrĂĄciĂłs tĂĄborok mĂŒnkodnek emberi jog megsĂ©rtĂ©sĂ©rt összesen 8 szor Ă­tĂ©lte el az ENSZ, IrĂĄn 16 , OroszorszĂĄg 22

KĂ­na 0, TörökorszĂĄg (aki ugyanĂșgy elnyomja kurdokat meg most zavart el 1,6millio menekĂŒltet 0 elĂ­tĂ©lĂ©s

Addig Izrael 104!!! ÍtĂ©ltĂ©k el

Ez is mutassa hogy mĂŒnködik a politika

2023. nov. 3. 06:57
1 2 3

Tovåbbi kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!