Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mennyire hihető az, hogy a...

Mennyire hihető az, hogy a világ "legjobb" titkosszolgálata nem tudott a hamasz tamadásáról úgy hogy az egyiptomiak is figyelmeztették őket?

Figyelt kérdés
mindez azon a területen amit úgy őriznek hogy egy légy se tud átrepülni engedély nélkül
2023. okt. 31. 15:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
58%

[link]

Izrael hozta láétre a Hamaszt

" amint azt Mehdi Hasan egy új videóban mutatja a visszacsapásról, az izraeli tisztviselők elismerik, hogy segítettek a csoport megalakításában."

"Hallgass olyan volt izraeli tisztviselőket, mint Brig. Yitzhak Segev tábornok, aki az 1980-as évek elején izraeli katonai kormányzó volt Gázában. Segev később azt mondta a New York Times riporterének, hogy segített finanszírozni a palesztin iszlamista mozgalmat"

2023. okt. 31. 21:56
 12/23 anonim ***** válasza:
76%

Mindentől függetlenül, nem volt annyira hülye ötlet létrehozni, vagy inkább támogatni a Hamasz születését. A Hamasz egy sokkal mérsékeltebb csoport volt, az igazi veszélyt a Palesztin Felszabadítási Szervezet jelentette. Ez volt Izrael taktikája, foglalkozzanak csak egymással, tegyenek keresztbe egymásnak, öljék le egymást, ők meg nézik...

Aztán a PFSZ elkezdett békülékenyebb hangot megütni Izraellel és mára belőlük lettek a mérsékeltek. A Hamasz pont fordítva, ők voltak a mérsékeltek és mára ők a radikálisok. Ők mai napig ellenségek.

De lehet, hogy a Hamasz így ebben a formában megszűnik létezni a következő hónapokban. Izrael adta, Izrael elvette.

2023. okt. 31. 22:16
 13/23 A kérdező kommentje:

12.

Ez egy metódus ahogy az usa létrehozta Szaddamot,Bib Ládát hogy lerohanhassa az arab országokat ez ugyanaz , ez egy taktika

2023. okt. 31. 22:21
 14/23 anonim ***** válasza:

Nézd.A történelem folyamán nem egy eset volt,ahol tévedtek a titkosszolgálatok.Ha nem is nézel utánna,de bizony a CIA,a brit hírszerzés és sorolhatnám még,eléggé mellélőttek.Nemis olyan rég az FSZB nézte nagyon be az ukrán helyzetet.Pedig ott nemigazán volt nehéz oroszként sem beépülni.

Ugyhogy bizony a legjobbak is hibáznak,még akkor is,ha ez egy laikusnak hihetetlen.Persze erre jönnek a különféle összeesküvés elméletek,ami már az egyszerű ember kocsmai narratívája.Végülis muszáj valahogy megmagyarázni,mert olyan nincs,hogy nincs!!

2023. nov. 5. 12:36
 15/23 A kérdező kommentje:

".A történelem folyamán nem egy eset volt,ahol tévedtek a titkosszolgálatok"

Igen Én meg a római pápa vagyok!

Ezt adták be a tudatlan pórnépnek, valójában ekkorát nem tévedhetnek!

2023. nov. 5. 12:41
 16/23 anonim ***** válasza:

15#

Maradj meg a hitetben.Engem nem zavar,hogy te miben hiszel vagy miben nem.

Én a magam részéről majd megvárom a hivatalos jelentést.

Persze tudom tudom,az is hamis lesz,és a zsidók csak így akarták kiprovokálni a támadást,hogy megölettek 1200 zsidót,meg egyéb ott tartózkodó nemzet fiait,meg elraboltattak párszázat gyerekestül,hogy Gázára támadjanak.Lehet nem is hamaszosok voltak,hanem Sin Bétesek álcában.

2023. nov. 5. 13:07
 17/23 anonim ***** válasza:
Miért ne tévedhetnének? Csak mert az úgy nem férne össze a te világképeddel? Hát ez bizony pech, a világ sajnos nem az alapján működik, ahogy te szeretnéd...
2023. nov. 5. 13:12
 18/23 A kérdező kommentje:

16.

Idáig olvastam!

"Én a magam részéről majd megvárom a hivatalos jelentést."

2023. nov. 5. 13:19
 19/23 anonim ***** válasza:
Tehát előre elítéled a hivatalos jelentést, mert valahol mélyen belül azért te is tisztában vagy vele hogy az objektív tények nem téged fognak igazolni.
2023. nov. 5. 13:22
 20/23 A kérdező kommentje:

19.

Nem! Előre elítélem az önmagától gondolkodni képtelen egyéneket!

2023. nov. 5. 13:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!