Mennyire hihető az, hogy a világ "legjobb" titkosszolgálata nem tudott a hamasz tamadásáról úgy hogy az egyiptomiak is figyelmeztették őket?
Izrael hozta láétre a Hamaszt
" amint azt Mehdi Hasan egy új videóban mutatja a visszacsapásról, az izraeli tisztviselők elismerik, hogy segítettek a csoport megalakításában."
"Hallgass olyan volt izraeli tisztviselőket, mint Brig. Yitzhak Segev tábornok, aki az 1980-as évek elején izraeli katonai kormányzó volt Gázában. Segev később azt mondta a New York Times riporterének, hogy segített finanszírozni a palesztin iszlamista mozgalmat"
Mindentől függetlenül, nem volt annyira hülye ötlet létrehozni, vagy inkább támogatni a Hamasz születését. A Hamasz egy sokkal mérsékeltebb csoport volt, az igazi veszélyt a Palesztin Felszabadítási Szervezet jelentette. Ez volt Izrael taktikája, foglalkozzanak csak egymással, tegyenek keresztbe egymásnak, öljék le egymást, ők meg nézik...
Aztán a PFSZ elkezdett békülékenyebb hangot megütni Izraellel és mára belőlük lettek a mérsékeltek. A Hamasz pont fordítva, ők voltak a mérsékeltek és mára ők a radikálisok. Ők mai napig ellenségek.
De lehet, hogy a Hamasz így ebben a formában megszűnik létezni a következő hónapokban. Izrael adta, Izrael elvette.
12.
Ez egy metódus ahogy az usa létrehozta Szaddamot,Bib Ládát hogy lerohanhassa az arab országokat ez ugyanaz , ez egy taktika
Nézd.A történelem folyamán nem egy eset volt,ahol tévedtek a titkosszolgálatok.Ha nem is nézel utánna,de bizony a CIA,a brit hírszerzés és sorolhatnám még,eléggé mellélőttek.Nemis olyan rég az FSZB nézte nagyon be az ukrán helyzetet.Pedig ott nemigazán volt nehéz oroszként sem beépülni.
Ugyhogy bizony a legjobbak is hibáznak,még akkor is,ha ez egy laikusnak hihetetlen.Persze erre jönnek a különféle összeesküvés elméletek,ami már az egyszerű ember kocsmai narratívája.Végülis muszáj valahogy megmagyarázni,mert olyan nincs,hogy nincs!!
".A történelem folyamán nem egy eset volt,ahol tévedtek a titkosszolgálatok"
Igen Én meg a római pápa vagyok!
Ezt adták be a tudatlan pórnépnek, valójában ekkorát nem tévedhetnek!
15#
Maradj meg a hitetben.Engem nem zavar,hogy te miben hiszel vagy miben nem.
Én a magam részéről majd megvárom a hivatalos jelentést.
Persze tudom tudom,az is hamis lesz,és a zsidók csak így akarták kiprovokálni a támadást,hogy megölettek 1200 zsidót,meg egyéb ott tartózkodó nemzet fiait,meg elraboltattak párszázat gyerekestül,hogy Gázára támadjanak.Lehet nem is hamaszosok voltak,hanem Sin Bétesek álcában.
16.
Idáig olvastam!
"Én a magam részéről majd megvárom a hivatalos jelentést."
19.
Nem! Előre elítélem az önmagától gondolkodni képtelen egyéneket!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!