USA miért nem hagyta az ukránoknak, hogy már tavaly békét kössenek?
Megvolt a békemegállapodás az oroszok és az ukránok között 2022 márciusában!
Az ukránok készek voltak lemondani a NATO tagságról, és eltörölni az orosz nyelvhasználatot korlátozó intézkedéseket. A megállapodás része volt még, hogy a Donyec-medence autonóm státuszt kap. Krím sorsáról később döntöttek volna.
Végül az USA akadályozta meg, hogy az ukránok aláírják a békemegállapodást, azzal a célból hogy meggyengítsék Oroszországot.
Én azt hittem az amcsik a jófiúk, erre ők erőszakoskodnak, hogy folytatódjon tovább a háború. Ennyire be vannak rezelve, mert veszélyben a szuperhatalmi pozíciójuk?
"Ukránokat gyiklonak az ukránok:"
Korrekt válasz.
A kérdező nagyon kezdő Fidesz troll.
Még nem nagyon megy neki ki a hazudozás,
gyakorlat teszi a mestert.
Gerhard Schöder nyilatkozott erről.
Egyszerüen az USA parton kívülre kerülhetett volna Ukrajnában,és ezt az amerikai baloldal nem engedte.A Trump adminisztráció ezt soha nem engedte volna.
Jó, látom itt kb mindenki kételkedik. Pedig még az M1 is lehozta elég magabiztosan: https://www.youtube.com/watch?v=sICuGi5ElHs
Úgy csináljátok, mintha az USA-ból nem lehetne ezt kinézni. Pont ráillik a történet. Ahogy az északi áramlat felrobbantása is. De azt is elhessegettétek, hogy hát biztos a ruszkik voltak.
Miért kell egy ma született báránynak beállítani az amcsikat?
Nem vagyok orosz fan, elítélem a háborújukat. De nem kellene az amcsik ügyeskedéseit mindig elhinni, és isteníteni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!