A skót Celtic szurkolók miért éltették Palesztínát?
Azt hittem a nyugati (főleg angolszász) emberek a nyugatias Izraellel szimpatizálnak.
Az sem magyarázat, hogy az arab bevándorló szurkolók miatt mert a Celtic fanok túlnyomó többsége (a videóban látható módon) full fehér angolszász.
Miért támogatják a terroristákat miközben a szurkolói daluk is a békéről szól? (You'll never walk alone)
Azt sem értem, hogy a cikk szélsőbaloldali szurkolókról ír viszont a szélsőbaloldal a széljobb ellentéte (akik utálják a zsidókat) ennélfogja nekik meg a zsidókat kellene imádniuk.
Kész kavarodás az egész nekem!
A szélsőbalosok nyugaton odavannak a palesztinokért, és utálják a zsidókat. Miért? Mert az ő szemszögükből Izrael egy elnyomó, apartheid állam (amíg ilyen Netanjahu-félék vannak hatalmon, akik zelóta, vallásilag tébolyult telepesekkel nyomják tele Ciszjordániát, addig sajnos ez egy védhető álláspont). Ld. pl. Roger Waters megnyilvánulásait, meg a kis játszóterét, a Boycott Israelt.
Nem olyan fekete-fehér a világ, mint amilyennek hiszed.
A Celtic tradicionálisan a katolikus ír bevándorlók klubja(volt) Skóciában. Velük és az ír sziget egységével szimpatizálnak.
Gondolom ezek az ultrák párhuzamot vonnak az írek harca és a palesztinok harca között, pedig ez nagyon nem jó.
Én sem örülnék ha a székelyek az autonómiáért folytatott harcukban a palesztinokat bálványoznák.
A skót Kossuth a te skót ismetősöd, ja, nem.
Anglia és az angolok első gyarmata Írország volt. Olyan fas**ágokat találtak ki az angolok, hogy aki vörös annak nincs lele stb.-Közben a keveredés révén lettek vörös angolok is.
Ilyen nép miért nem szmpatiálhat egy faji alapon diszkrimináló műállam elen?
Mert nem a terroristákat támogatják, hanem a palesztin civileket. Ki támogatna terroristát, aki gyerekeket fejez le kapával?
Gázában se mindenki terrorista. De sajnos sok van. Ezért húzták a falat. Ami természetesen nem börtön, nincs körbe kerítve. Mehetnek Egyiptom felé, ott is arabok élnek. Csak azt hiszem ott se nagyon akarják beengedni őket, pont a terroristák miatt. De Izraelben is élnek és/vagy dolgoznak , járnak át Gázából palesztinok dolgozni.
Csak a terroristákkal van gond, nem a palesztinokkal. Ha őket kipiszkálják végre onnan jobb lesz a helyzet mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!