Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mel Gibson comingoutolt...

Mel Gibson comingoutolt Izrael & népéről, ami ellentmond a jobboldali interpretációknak?

Figyelt kérdés

Mel Gibson kitett egy ilyen bejegyzést a közösségi profiljára. [link] Melynek értelmezését jobboldali világfelfogás szerint lehet értelmezni. Mert ugye miért is lenne vége Izraelnek ezzel a terrortámadással? A fősodrású média, tudomány szerint Izrael csak egy ország aki ugyanúgy fog élni, ha a "fehér" országokat kalifátusok váltják fel egy muszlim Vezetővel, mint Londonban az látható. Etől még Izrael ugyanúgy jól éldegél gazdagon a földjén.

Azonban a jobboldali értelmezések alapján Izrael népe irányítja a világot a pénzrendszeren, bankvilágon keresztül. Mondjuk ennek gondolatvilágát igazolja, hogy Palesztína mellett olyan migránstüntetések voltak EU szerte, melyben "mocskos zs*ókat kiabáltak a tüntetők". Ami mondjuk nekem átlag nem zsidó (bár mit tudom én milyen származású is vagyok, mit érdekel?) állampolgár számára is félelmetes. Mit tehetnek az EU-s zsidó vezetők, állampolgárok, hogy Izraelben egy másik zsidó most "bosszút áll" az ellenük tett terrortámadásért, ami igaz, hogy egy reakció volt a másik ellen tett szintén terrortámadásokért.

Maradjunk a jobboldali értelmezésekben, mert így tudom megérteni az ő logikájukat. Mellesleg megjegyzem az igazság középen van. A fősodrású sem jobb mint ez. Mel Gibson szerint az EU öngyilkos politikát folytat 2015 óta, amikor zsákszámra importálni kezdte a muszlimok, arabok, afrikaiakat. Még reklámozták is Merkellel, Makronnal és sok esetben Soros szervezetek ezt finanszírozták is. Különben hogy tudna egy Szír menekült átutazni a világban Angliába, németbe. Elvileg eladta a háborús térségben levő házát, ami ha nincs lebombázva ért annyit egy másik ínségesen élő menekültnek? A fősodrású mese sem kerek

Mel Gibson szerint a migráció révén maga alatt ássa a sírt a nyugat. Viszont a legtöbb jobb oldali médiában a Coudenhove-Kalergi tervet vélik felfedezni ebben. A fehér ember a túlfogyasztása révén feléli az emberiség javait. Kipusztítja a Földet. Egyszerűen belátható, hogy nincsen fél minden évben új mobilra szükséges. Nem kellene minden két évben plazmát venni és PC-t sem. A média generálta ezt a versenyt, hogy akinek Iphoneja nincsen az nem is ember. Namost ezzel feléljük a Föld erőforrásait. Nem fejtem ki hogyan.

Itt jön a zseniális ötlet. Az európai ember népességcsökkentését a romáknál is sokkal harciasabb, minden területen dominanciára törekvő "menedékkérőkkel" lehet megoldani, hiszen Yusuf-nak feltétlen az EU területére kell jönnie, mert az USA a demokráciát úgy hozta valamilyen rejtélyes okokból el, hogy szétbombázta a házaik. Namost a balliberális elmélet szerint ezek a migránsok rájuk szavaznak. Dobrev Klára hazánk vezető ellenzéki pártjának Vezetője és a közös miniszterelnök jelőlt elvenné a jogot a határontúli magyaroktól és szavazati jogot adnak azoknak akik a világ bármely szegletéből valahogy idetaláltak.

Nem tudom érti-e az ellenzéki szavazó ezt, ha olvassa. Tehát az ellenzéki párt Vezetője, akit miniszterelnöknek indítanak az elkövetkezendő választásokon ő a magyar kultúrájú, magyar nyelvet, irodalmat magyar örökséget ápoló emberektől el akarja venni a választójogot, csak mert külhoni. És az ide betévedt afrikainak, ázsiainak megadná. Erre szavaznak az ellenzékiek. Erről ennyit. Folytatva ; ha beválik ez a népességcsere, mert a kulturális eltérések miatt nem keveredünk, akkor a fehér ember elfogy. Nem fogunk előbb utóbb gyermeket vállalni, mert félünk kimenni és így minek a gyerek. Az ázsiaiak, afrikaiak pedig ezt a kontinenst is meghódítják. Viszont ezen elmélet szerint végeredményben az egész Földkerekségen olyan afrikai, ázsiai emberek fognak élni, akik jól bírják a diktatúrát. Észak-Korea, Kína, Orosz Szibéria, tajga, afrika Mindenhol nagyon jól tolerálják a feketék és arabok a diktatúrát ergo ?? Mindent meg tud a világelit velük tenni. Akik a jobboldaliak szerint zsidók. Tehát ezen elmélet szerint, amit a jobboldali fősodrású médiában nyomnak éppen a zsidók javára hajtja ez is a vizet. Mel Gibson akkor tévedne?

2023. okt. 23. 14:59
A kérdező szavazást indított:
Mel Gibsonnak van igaza. Ez öngyílkos folyamat amit a nyugat generált
Nincs igaza, mert végül jól jön ki a nyugati hatalom
egy Kevert verzió az igaz beírom mi az...
12 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
78%

Mel Gibson egy közepesen tehetséges szinész és zseniális rendező, aki részben elitta az eszét. Kár érte.

Bármit mond, az csak egyetlen ember véleménye a sok milliárdból. Nem ér többet mint a tied, még akkor sem ha róla sokan tudják kicsoda, téged meg senki nem ismer. (Már ha tartod magad annyira, hogy önálló véleményed van a világ dolgairól.)

2023. okt. 23. 16:04
 2/5 anonim ***** válasza:
80%

Ja!

...egyébként meg Mel Gibsonnak nem ez a profilképe egyik közösségi oldalán sem.

Szóval ez csak egy kamu propaganda hamisívány.

Ugorgyunk.

2023. okt. 23. 17:08
 3/5 anonim ***** válasza:
4. Egy kevert verzio az igaz, de lusta vagyok leirni. :)
2023. okt. 24. 01:31
 4/5 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező nagyon szeret írni, én nem annyira.

Ráadásul az egész csak egy "nyugat meszelés".

2023. nov. 11. 21:52
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

*

ráadásul a link halott!

2023. nov. 11. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!