Kelet-Felvidéken mihez kezdenek a hatalmas mértékű az elcigányosodással?
Figyelt kérdés
Most nemrég jártam a Tátrában kirándulni és ledöbbentem, hogy nagyon szép kisebb városok (Lőcse, Igló, Szepes, stb), amik régen német lakossággal rendelkeztek mennyire dugig vannak cigányokkal. Magyarok és németek már nyilván hírmondónak sem maradtak ezen a vidéken, de szlovákok is alig vannak, nekem tényleg úgy tűnik, mintha a cigányok lennének többségben, falvakban szintén. A politika mit tud ezzel kezdeni?2023. okt. 22. 23:10
11/12 Kroms válasza:
Te amúgy szívesen átköltöznél a saját ingatlanodból egy átlag' cigányéba? Egyébként meg miért nem inkább Indiába küldjük őket vissza, ahol a saját fajtájuk között lehetnének?
12/12 anonim válasza:
10.
Én nem adnák nekik külön Oroszországot max elszeparálva kaphatnának egy megyét. De külön a férfiak és külön a nők is kapnának megyét így nem lesz túlnépesedés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!