Miert olcsóbb az élet Oroszországban, mint Európában?
Elgondolkodtató és elszomorito h itt a kizsákmányolás van és mégis Oroszország a rossz
De főleg abból. A legtöbb ember élelmiszerre költ legtöbbször és legtöbbet. Amúgy sok minden más is brutálisan drága Magyarországon a fizetésekhez képest.
Egyébként kereslet-kínálat. Oroszországban sokan élnek szegénységben, persze, hogy az árak is alacsonyak, ha nincs pénze az embereknek.
Pedig már az ókorban is megmondták: azért eszünk, hogy éljünk, de nem azért élünk, hogy együnk.
Szerintem a nyersanyagok és az energiahordozók sokkal olcsóbbak mint például az EU-ban. Ez máris egy versenyelóny a termelőknek.
A túlárazott nyugati szarok helyett főként helyben vagy kínában előállított termékeket vásárolnak. Van élet az iphone-on túl is.
Uristen, nehogy mar azt gondoljatok, hogy ezek az atlag arak az orosz elelmiszeruzletekben. :D
Ennyi penzert csak az ehetetlen sz@rokat aruljak, ha az ember legalabb elfogadhato minosegi termekeket szeretne venni maganak, akkor ennek a sokszorosat kell kifizetnie. Ha pedig jo minoseget akar, akkor nagyon melyen a penztarcajaba kell nyulnia, es ez bizony sajnos az atlag szamara nem megengedheto luxus.
9 eve elek Szentpetervaron, latom, hogyan nonek folyamatosan az arak. Szerencsetlen kisnyugdijasok veszik ezeket a termekeket, mert masra nincsen penzuk, de tenyleg minosithetetlen kategoriarol beszelunk itt.
Nehany kep, amit most igy random ket kulonbozo uzlet mobil verziojabol screenshotoltam ki:
Az elso kepen a ket olcsobb joghurt natur.
Most pedig jojjenek a tojasok:
Es ja, az atlag fizetes nem eppen csodas, es akkor meg szepen fogalmaztam.
Az iPhone-os hozzaszolonak pedig uzenem, hogy rengetegen vesznek hitelre draga holmikat maguknak, es inkabb eheznek, de a kotelezo meno cuccoknak mindenkepp meg kell lenniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!