Hol tudom magam közel-keleti szakértővé átképezni magam?
Figyelt kérdés
BLM szakértőből sikerült Covid szakértővé, utána pedig Orosz-Ukrán szakértővé átképezni magam, de nem tudom hol lehet Hamász-Israel szakértővé.2023. okt. 19. 00:52
1/4 PMC Wagner válasza:
Szerintem a kérdéssel sikerült is :D
2/4 anonim válasza:
Mondjuk akármennyire is hihetetlen, de én ténylegesen is Közel-Kelet szakértőnek (orientalistának) nevezhetem magam. Noha nincs PhD fokozatom, de valóban tanultam keleti nyelvek és kultúrák szakirányon.
Viszont ettől függetlenül semmivel sincs magasabb pontszámom mint akárki másnak itt, sokszor még inkább 0%-ot kapok.
Szóval senkit nem érdekel, hogy ténylegesen szakértő-e vagy, vagy sem. A lényeg, hogy azt mondod-e amit hallani akarnak vagy sem.
4/4 anonim válasza:
fidesz.hu, kormany.hu, megafon.hu, hirado.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!