Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Milyen valószínűsget láttok...

Milyen valószínűsget láttok az orosz-ukrán háborúban?

Figyelt kérdés

Minden félét lehet hallani emberektől. Amikor valaki azt mondja, hamarosan lehúzhatják a rolót az ukránok, a portálok inkább az ellenkezőjét olvasni, persze nem azt mondom, hogy Ukrajna győzött, mert az oroszok sem nyerhetnek ezzel szerintem. Nekem a szomszédom a 80-as években Szovjetunióból áttelepült ember, akinek állítása szerint az oroszok ezzel a megindítással csak vesztettek és már most 20 évet visszalétek az idővel. Orosz rokonaik megutálták Putytint és szégyenkeznek is miatta.

Nektek mi a véleményetek, párt állástól függetlenül?

2023. okt. 18. 17:50
 1/6 anonim ***** válasza:
39%
Én azt látom hogy nem tudom hogy mi lesz a vége, egy biztos nem kellett volna elkezdeni.
2023. okt. 18. 17:52
 2/6 anonim ***** válasza:
24%

Az oroszoknál olyan putyin mint itt orbán. Nem számít mekkora sz*ban van az ország, beetetik a népet azzal, hogy ez a legjobb. Mivel az izraeli háború nem valószínű, hogy eszkalálódni fog, ezért szerintem még vagy 2-3 évig az ukrán-orosz fog menni. Két lehetőség van:

- Oroszok nyenek: akkor megszállva marad a terület, ukrajnát felveszik az euba majd lassan megpróbálják leszerelni és újá építeni. Felvásárolják az ukrán földeket. Lassú újáépítés jön.

- Ukránok nyernek: oroszországban megindulhat valami belső feszültség hullám és veszélybe kerülhet az orosz föderáció, merthogy oroszország egy föderáció. Akkor sok atombomba kerülhet rossz kezekbe. A szomszédunkban itt lesz egy 40 milliós állig felfegyverzett ország és meglepődnék, ha nem akarnák valahogy vissza adni azt, hogy nem küldtünk fegyvereket. A kárpátaljai magyarságnak végleg befellegzik, további feszültségek várhatók magyarország és ukrajna között, ha így is felveszik őket az euba.

2023. okt. 18. 18:03
 3/6 anonim ***** válasza:
23%
Az oroszok győznek, Ukrajna még több területet veszít, mint eddig.
2023. okt. 18. 18:14
 4/6 anonim ***** válasza:
44%
Az oroszok már győztek, de hivatalosan akkor lesz vége a háborúnak, amikor az USA engedélyt ad Ukrajnának a megadásra.
2023. okt. 18. 19:25
 5/6 anonim ***** válasza:
37%

"Nekem a szomszédom a 80-as években Szovjetunióból áttelepült ember, akinek állítása szerint az oroszok ezzel a megindítással csak vesztettek és már most 20 évet visszalétek az idővel. Orosz rokonaik megutálták Putytint és szégyenkeznek is miatta."

Nekem is van egy orosz szomszédom, tv szerelőként költöztek ide a 86-os csernobili katasztrófa után. Nos, nagyon hasonlót mondott, akinek rokonai még mindig Moszkva közelében élnek. Az oroszok az egészet rettenetes hibaként kezelik, hogy elkezdték ezt az értelmetlen háborút és az oroszok zöme szégyenkezik és csalódottak emiatt. Félnek is, mert senki nem hitte volna, hogy ez nem egy villámháború lesz. És a amitől legjobban tartanak, hogy nem tudni mit fog még kitalálni Putyin. Még annyit mondott, hogy örül, hogy régen itt van, mert a 86 os katasztrófa (ami szintén nagy égés volt az oroszoknak) sem volt ennyire hatványozottan gázos esemény.

A kérdésre nem tudom a választ, de itt nincs olyan, hogy nyernek vagy vesztenek. Azt látni lehet, hogy az oroszok hatalmasat léptek vissza.

2023. okt. 18. 19:32
 6/6 anonim ***** válasza:
44%
Állóháborút.
2023. okt. 18. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!