Szerintem várjuk meg a hivatalos eredményt. Az Exit Poll pár hete Szlovákiában is tévedett...
2023. okt. 15. 21:41
2/20 anonim válasza:
Mi az a PIS?
2023. okt. 15. 21:44
3/20 anonim válasza:
Az Exit Poll szerint is a PIS vezet, tehát azért az túlzás, hogy elevszette a választást. (Maximum a vártnál rosszabb eredményt ért el) De még nincs hivatalos eredmény, az Exit Poll meg gyakran téevdtet már....
2023. okt. 15. 21:46
4/20 anonim válasza:
3
Ha megbukik a PIS kormány, csak ne nevezzük már győzelemnek...
2023. okt. 15. 21:50
5/20 anonim válasza:
az exit poll alapján magyarországon márki buggyant kormány van, szlovákiában meg nyertek a liberálisok
szándékosan hamisítják ezeket a kutatásokat, bevallották már jópárszor, hátha a "győzteshez húznak" az emberek
2023. okt. 15. 21:50
6/20 anonim válasza:
4) Ha valóban az Exit Pollhoz hasonló végeredmény születne, abból még nem következik, hogy megbukik a PIS-kormány. Még egy hosszú tárgyalás sorozat lenne, és többfajta koalíciós lehetőség is lenne...
2023. okt. 15. 21:54
7/20 anonim válasza:
5
Meséld már el mi értelme van szándékosan elcsalni az Exit Poll eredményeket, amikor csak a választás UTÁN hozzák nyilvánosságra, és rá pár órára kiderül a valós végeredmény...
2023. okt. 15. 21:57
8/20 anonim válasza:
#5: Van egy olyan érzésem, hogy nem vagy tisztában az exit poll fogalmával.
2023. okt. 15. 22:06
9/20 anonim válasza:
Még nem lehet biztosan kijelenteni sajna, de én nagyon örülnék.
2023. okt. 15. 22:06
10/20 anonim válasza:
szerintem sincs semmi értelme, kedves hetes
de amúgy másban sem mindig tetten érhető a logikára meg az ésszerűségre törekedő magatartás a baloldalon
az exit poll a közvéleménykutatásokat validálja úgy általában
ha tök más eredmény születik az azt jelenti, hogy olyan faktorokat vizsgáltak amiknek a súlya nem arányos a szavazati hajlandóssággal
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!