Izrael mely országokat tett tönkre, milyen bűnöket követett el?
Figyelt kérdés
A szomszédos országok feltűnően rossz állapotban vannak. Libanonban hatalmas pénzügyi válság van, nagy az infláció. Szíriában polgárháború van, Izrael is be-besegít instabilizálni. Egyipton nagy nehezen visszakapta a Sínai-félszigetet, szintén instabil. Líbia virágzó országból tönkretéve. Rengeteg a menekült sok országban, van, ahol a lakosság jelentős része. Törökországban is sokan vannak, azt hiszem. Irán erős gazdasági blokádban él, egy durva iszlám rendszere van, sokáig amerikai megszállás alatt állt. Afganisztán és Irak lebombázva. Izrael rendszeresen bombáz, gyilkol a térségben, célzott gyilkosságokat is elkövet a világ bármely részén. Lehet, hogy ő okozott nagy károkat a térségbeli országokban? Palesztinát elfoglalták és tönkretették, megszállták, de ezen kívül.2023. okt. 14. 23:32
1/19 anonim válasza:
Az egész arab tavaszt az USA szervezte
Ezt már Rice asszonyság is beismerte
2/19 anonim válasza:
Mi a kerdesed? Ugy latom, a ragalmaidat mar leirtad sajat magadnak a kerdesmagyarazatban... akkor mire vagy meg kivancsi? Tkp ez nem kerdes, hanem burkolt anticionista propaganda!
4/19 anonim válasza:
A #2es érdekes komment. Fogalmazásban.
Most vagy az "antiszemita" szót kereste, avagy cionistának KELL lenni.
Remélem tudja a barátunk, hogy bárki lehet cionista, és egy zsidó személy sem feltétlen az.
5/19 anonim válasza:
"Remélem tudja a barátunk, hogy bárki lehet cionista, és egy zsidó személy sem feltétlen az."
En kijelentettem, hogy ez anticionista propaganda, amit kerdesbe burkolt a kerdes kiiroja.
Mi ebben az erdekes? Tisztaban vagyok vele, hogy zsidok kozott is lehet anticionista. Sot, meg ne lepodj: antiszemita kikeresztelkedett zsidok is vannak.
Egyebkent ha valos kerdes volna, akkor valaszolj neki ERDEMBEN #5!
6/19 anonim válasza:
*kitert szo talan jobb a kikeresztelkedett helyett
7/19 anonim válasza:
Israelnek nem kellet" tönkre tenni" senkit. A kerdesben felsorolt orszagokban elo inkompetens anthropoid arabok tonkretettek a sajat orszagaikat.
8/19 anonim válasza:
Az afrikai államok is nagyon rossz helyzetben vannak. Etiópia, Eritrea, Szudán... sőt, a múltkor olvastam, hogy a Vega 210 000 év múlva a legfényesebb csillag lesz a Föld egén. Gyanúsak ezek az a zsidók nekem, nagyon gyanúsak...
10/19 anonim válasza:
A környező országokat mind Izrael és az USA tette tönkre. Az ISIS féle iszlamista terrorszervezeteket is Izrael hozta létre az USA-val közösen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!