Sok liberális,lmbtq jogvédő ember miért palesztinapárti?
Hű ez tenyleg érdekes. Én is azt gondoltam volna hogy a liberálisok inkább Izrael mellett vannak. De észrevettétek hogy ezek mind diákok? Szerintem ez egy elszabadult csoport már ha lehet ilyet mondani. Van is rá egy Twitter bejegyzés amit nem tudom hogy kell belinkelni, de ezt montdja: "LGBTQ supporting Palestine/Hamas
is like chickens 🐔 supporting KFC"
9. Nagyon naivan látod a dolgokat. A muszlim kultúra távol áll egy magyartol, a terrorizmus meg pláne. Csak a hírekből hallottunk róla. Viszont az ártatlanok mészárlását bem lehet támogatni, ez az átlagember véleménye, akár izraeli akár palesztin.
A politikusok más mércével nézik a dolgokat. A magyar kormány azért támogatja izraelt, mert így egy csomó beruházó jött hozzánk. A másik ok hogy nincs nálunk magy muszlim közösség, zsidó viszont van, es mivel támogatja a nagyobb kisebbségeket zéró toleranciát hirdet az antiszemitizmussal szemben.
Mert a mostani balliberális férgek pont olyan köpönyegforgatók mint a régi vörös kommunista disznók.
Vicces látni, ahogy egyszerre támogatják az LMBTQWSZXY-t meg egy iszlám országot, ahol a buzzancsokat lefejezik.🤣🤣🤣🤣
Dehát ezek már csak ilyenek, sose voltak normálisak.🤣🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!