Ez hogy lesz kimagyarázva fideszéknél?
Nagy Feró intelmei jussanak ilyenkor eszedbe:
mindegy, hogy nem az a jó irány, amit a Viktor mond, ha elhisszük, akkor az a jó irány
Kardiov egy szélsőséges figura.
A döntés itt az orosz vezetőség kezébe van, és őket kell figyelni.
Az biztos, hogy a Fidesz több szálon kötődik a zsidókhoz, mint az oroszokhoz.
Szóval ha a kérdésed erre vonatkozik, akkor egy választás esetén a zsidókat választanák.
Sehogy nem lesz kimagyarázva, nem is kell, az emberek többségét egyáltalán nem érdekli, hogy tőlünk pár ezer kilométerre kik hogyan lövik egymást, és mások mit mondanak róla. A napi életet semmiben nem befolyásolja.
Csak itt az oldalon van hőbörgés, napi szinten senkinek nem jut eszébe.
Szerintem a globalistáknak sokkal inkább szíve csücske Izrael mint a jobboldalnak.
Tudathasadásos állapotban inkább a baloldal van, mert a két nagy kedvencük kárörvend egymásnak a nagyvilágban. Az európai muszlim bevándorlók és az izraeliták.
Napok óta azon filózok: na vajon most ki lesz a szemük fénye?
Fideszes vagyok, de soha senkivel nem értekezek a vallásról, ellentétben az ateista liberálisokkal, akik naponta a valláson rugóznak. És ebben a konfliktusban sem állok senki mellett, mivel ez Izrael-Palesztin belügy.
Továbbá jót nevettem azon, amikor a haladók kedvenc befogadottjai Nyugaton veszett kutya módjára éltették a vérengzést. Valamiért egyetlen nagyon demokrata sem ment oda közéjük elmondani, hogy ez nem túl európai viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!