Kivel szimpatizálsz a jelenleg futó konfliktusokban ?
Palesztin-Izrael háborúban egyértelműen a zsidóknak. Elképzelésem sincs hogy lehet olyan nemzetet támogatni, ami kitermel magukból egy Hamaszt, ami szerint a legjobb módja a függetlenségük kiváltásának, hogy kivégeznek többszáz ártatlan bulizó embert, meg véresre erőszakolnak többszáz nőt... hogy ezt éppelméjű ember hogy tudja támogatni fogalmam sincs. És ezt szerte a világban ünneplik a palesztinok és assziszálnak hozzá... retardált egy népség
Orosz-ukrán: Nem vagyok kimondottan egyik oldalán se, nekem azt tök mindegy hogy Donbasz, Luhanszk hova tartozik, de inkább vagyok ukrán ellenes mint orosz ellenes, mert bőven rászolgált az ukrán politikai vezetés erre a háborúra, szerencsételn civilek biztos nem ezt támogatnák. Persze lenézem az orosz vezetést a tetteik miatt, de még mindig 100x jobban igazolható, mint a palesztinok ámokfutása.
Milyen érdekes, hogy a szavazás állása szerint ukrán és zsidópártiak a válaszolók, mégis a más kérdéseknél írt hozzáállásoknál, sőt dedikált kérdéseknél meg az Izrael / zsidóság gyalázás megy, hogy a csúnya zsidók évtizedek óta elnyomják a szegény arabokat, és csak visszakapták ezt.
Hogy miért nem az ukrán és arabpárti opcióra szavaztak itt ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!