Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi lehet a legdurvább bosszú...

Mi lehet a legdurvább bosszú amit Izrael véghez vihet?

Figyelt kérdés
Gáza bombázására már sokszor volt példa, kétlem hogy ennyivel megelégedne Izrael. De akkor mi jöhet a következő napokban?

2023. okt. 7. 21:58
1 2 3
 11/21 kretens ***** válasza:
32%
A Palesztin népnek nincs joga az önálló állam létrehozásához? A gázai övezet és ciszjordániai területen?Én az elmúlt évtizedekben csak azt láttam hogy az életterük egyre szűkül és ma már az élethez való jogukat is el akarják venni.Ó hát persze hiszen mindig Izrael az áldozati bárány.Ők teljesen makulátlanok mi?Ők aztán semmiről nem tehetnek ugye?Én a jövőt illetően azt jósolom hogy ennek a vége egy Izrael-Irán összecsapás lesz a vége.Győztes nem lesz.Egyik fél sem éli túl.
2023. okt. 8. 12:07
 12/21 Alex Fly ***** válasza:
75%
@12: az araboknak két dologhoz van joguk: vagy élnek a saját, arab államukban vagy Izrael területén izraeli polgárként, annak minden velejárójával. Az nem megy, hogy egy idegen állam területén saját országuk.legyen.
2023. okt. 8. 15:22
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Règebben, Izrael felajànlotta, hogy Ciszjordánia területèn alakuljon egy független Palesztina. A palesztinok, nem fogadtàk el, mert nekik a gàzai övezet is kellett.
2023. okt. 9. 07:21
 14/21 A kérdező kommentje:

Terroristáknak, emberrablóknak, gyilkosoknak nincs joguk semmihez.

2023. okt. 9. 08:51
 15/21 anonim ***** válasza:
89%

Egy anyát is elraboltak két babával.

Egy 5 tagú családot, ahol a legidősebb lányt lelőtték. 18 éves volt.

Az Izraeliek meg szólnak , hogy menjenek a civilek onnan, mert bombázni fognak.

Hát nekem nagyon úgy tűnik, hogy ezek a hamasz tagok igazi kegyetlen agymosott 0 iq-s pondrók.

Én már nem finomkodnék.

2023. okt. 9. 09:07
 16/21 anonim ***** válasza:
69%

Az ha ősi hitük szerint járnak el..Idézek a Szent szövegekből:

"16Minden népet, amelyet az Úr, a te Istened kiszolgáltat neked, pusztíts el, ne kíméld őket együttérzőn, "

"Most azért menj el és verd meg Amáleket, és pusztítsátok el mindenét; és ne kedvezz néki, hanem öld meg mind a férfit, mind az asszonyt; mind a gyermeket, mind a csecsemőt; mind az ökröt, mind a juhot; mind a tevét, mind a szamarat."

2023. okt. 9. 12:18
 17/21 anonim ***** válasza:
43%
“Szent” szöveg…
2023. okt. 9. 13:26
 18/21 kretens ***** válasza:
63%
Ez az egész megrendezett mesterségesen generált hamasz akció azért történt hogy Iránt megtámadhassák.Ugye azt senki sem hiszi el hogy a moszad nem tudott erről.Honnan kapott a hamasz úgy vagyis hogyan tudtak Gázába egyátalán becsempészni drónokat föld levegő rakétákat amikkel több izraeli helikoptert is lelőttek?Olyan drónokat kaptak amikhez komplett monitoros célkövető rendszerük is volt.Nekem úgy tűnik ez az egész utólag hogy magukat a Palesztin népet is meglepetésként érte ez az egész.Meg hát ennyire hülyének néznek mindenkit és ennyire hülyének tetetjük magunkat?Valamivel több mint ezer palesztin fanatikus idióta több mint harminc kilóméter mélyen simán begyalogolt bemotorozott bekocsikázott Izrael területére mindenféle nehézség nélkül?Például a több mint 130-ezer lakosú Askelon városában a civil lakósság csak ledöbbenve figyelte az utcákon randarirozó fiatal hamasz fegyvereseket.Egy ekkora városban ekkora népességet figyelembe véve hol voltak egyátalán a minimális védelmi erők?De ezeken kivül még nagyon sok érdekes kérdést fel lehetne tenni de felesleges mert a válasz énszerintem az hogy hagyták őket tenni amit tettek.Azért hagyták hogy legyen hivatkozási alap más célok elérésére.Mindezt csak azért irtam hogy egyszer talán az összes bűnöst felelősségre vonják és itt nem csak a hamasz a hunyó.
2023. okt. 9. 18:14
 19/21 anonim ***** válasza:

"Règebben, Izrael felajànlotta, hogy Ciszjordánia területèn alakuljon egy független Palesztina. A palesztinok, nem fogadtàk el, mert nekik a gàzai övezet is kellett."

Miért Gáza most nem az övék? Izrael kivonult régen, nem? Most akkor mi van?

2023. okt. 20. 00:40
 20/21 anonim ***** válasza:

Végre negszüntetik önmagukat, az.

Jól kicsesznének mindenkivel.

2023. okt. 20. 04:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!