Ehhez mit szóltok? Kibújt a szög a zsákból?
"A CIA már 2006-2010 között ki akarta robbantani az Orosz-Ukrán háborút. A magyar kormányt is megkeresték,hogy mekkora az az összeg amiért belesodródna a háborúba. A balliberális kormány Gyurcsány Ferenccel az élen természetesen élt volna a lehetőséggel. Szerencsére Valdimir Putyin bölcsebb vezető volt. 2010-ben mikor az Orbán kormány került hatalomra a CIA hiába próbálkozott. A magyar kormányt nem lehetett megvesztegetni. Ellenben Gyurcsányékkal. Az USA-nak az ukrán termőföldek kellenek és a fegyverbiznisz pörgetése."
oroszhírek.hu
Azért elég kemény ez a CIA, hogy 2008-ban sikeresen rávette Oroszországot, hogy megtámadják Grúziát, majd 2014-ben ismét majdnem háborúba sodorták Ukrajnát azzal, hogy sikeresen átvették Oroszország felett a hatalmat, és megtámadták a Krímet, kirobbantották a polgárháborút a Donbasszban a szakadár csapatok felfegyverkezésével, majd tavaly végleg háborúba döntötték Ukrajnát azzal, hogy orosz csapatoknak álcázott CIA-katonák megszállták Ukrajnát.
Nem is értem, ki lehet annyira hülye, hogy Oroszország oldalára álljon, amikor teljesen egyértelmű, hogy Putyin csak a CIA bábja, hiszen egyelőre csak neki sikerült háborút kezdeményeznie Ukrajnában.
" A ballib média sose fogja közölni az igazságot."
Nem több, még csak nem is ugyanennyi, de esetleg feleennyi szkepticizmust mutass az orosz média irányába.
"A magyar kormányt nem lehetett megvesztegetni."
Európa legkorruptabb kormányát?
Próbálkoztak volna rubellel...
"Európa legkorruptabb kormányát?"
Ezt a címet jelenleg még Zselé birodalma tudhatja magáénak testhosszal.
#3: Boldog vagyok, hogy kiderült az igazság 😂
Oroszországban csalódtam, hogy a CIA így rá tudta szedni, de jó, hogy akkor ez kiderült 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!