Európai Unió nem volt felkészülve az Orbán-féle mutyis ügyeskedős országra? Azt hitte az Unió, a támogatott országok vezetői a pénzalapokkal nem a haverk családtagok milliárdjait akarják felpumpálni, hanem nagyrészt az országuk fejlesztésére költik?
Senki nem számított az EU-ban arra, hogy egy Orbán nevezetű g.ci ismét igába fogja hajtani a magyar népet a 20. század szörnyűségei után bekövetkezett rendszerváltás után, és ismét egy diktatúra fog kiépülni Európában, ráadásul egy EU-s tagországban.
Az EU eléggé naív volt ebben a tekintetben, másrészről szüksége volt a volt keleti blokk országaira, hogy a Nyugat megbicsaklott fejlődése ismét növekvő pályára állhasson.
Az is biztos, hogy az EU intézmény-rendszere megérett egy alapos reformra, mert ahogy mondani szokták "lassan őrölnek a malmai", és a renitens országok ellen is nagyon kevés eszközzel rendelkezett a közelmúltig az EU, és szerintem még most is óriási gátat jelent a vétórendszer, amit már ha megszüntettek volna, az is késő lenne...
12 - én gyűlölöm a jelenlegi rendszert - és nem is kicsit!
Egyedül az akkugyárak miatti hisztiben nem vagyok az ellenzék pártján, és nem is vonulnék fel tiltakozni ellene! (De a Fidesz temetésére azonnal indulnék.)
Ki tudnám fejteni hogy miért, de nincs értelme itt sok energiát belefektetni, mert mindenki hajogatja a saját koncepcióját.
Magyarországon mitől nyilván, hogy Fehéroroszország 2.0 vagyunk ?
Mit nem tehetsz meg most, amit 2010 előtt megtehettél ?
Én mind a Fideszt mind az Ellenzéki összeborulást, mind a Mi Hazánkot a Pokolba kívánnám.
Mégsem érzem diktatórikusnak az orszàgot.
Úgy tűnik, a sok hozzászóló közül egyedül vagy ezzel a véleményeddel.
Téged ez nem zavar? Kétségek sem merülnek fel benned, hogy miért vagy egyedül a véleményeddel mindenki mással szemben, és esetleg te nem látod jól azt, ami körülötted zajlik?
Valaki lenne kedves megmondani, hogy Mitől diktatórikus egy ország, általánosságban ?
Sokak úgy dobálóznak a diktatúra / demokrácia / liberalizmus / jobboldal és hasonló kifejezésekkel, hogy a legalapvetőbb dolgokkal nincsenek tisztában.
Akik szerint rettenetes ez az ország, azok mit szólnának Romániához ? Vagy Olaszországhoz ? Vagy Angliához ? Vagy Görögországhoz ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!