Melyik európai nagyhatalomnak van a legtöbb jövője?
Figyelt kérdés
Németországnak, Franciaországnak vagy az Egyesült Királyságnak?2010. okt. 17. 15:16
1/13 anonim válasza:
EU van, kb mindegyiknek ugyanannyi
Amúgy a kérdést sem értem, mit értesz "legtöbb" jövő alatt?
2/13 A kérdező kommentje:
várhatóan melyik ország fog a legjobban fejlődni, melyik lesz az EU vezetője, stb.?
2010. okt. 17. 15:33
3/13 anonim válasza:
Legnagyobbat kétség kívül mi fogunk fejlődni. Mert senki más nincs így elmaradva.
4/13 anonim válasza:
Az EU vezetője hamarosan Magyarország lesz :)
5/13 anonim válasza:
Egyiknek sem. Norvégiának. A kőolajexportból óriási tartalékokat halmozott fel.
6/13 X. Maté válasza:
Én úgy hallottam, hogy a litvánok tervezik első sorban Európa lerohanását és a statisztikák szerint esélyük is van rá, tehát kérdésedre a megfelelő válasz: A Litvánoknak, mint az nem köztudottan nagyhatalom van a legTÖBB jövője, (ez kb. 20-30 tonna jövőt jelent) mivel erős belső rendszerük által szuperhősöket tenyésztettek ki a holdon, ami egyértelműen hozzávezet terveik sikeréhez.
7/13 anonim válasza:
"Az EU vezetője hamarosan Magyarország lesz :)"
Az könnyen megeshet, mert akinek egy csepp esze van az hamarosan mind kilép.
8/13 anonim válasza:
Január 1-jétől Magyarország lesz az Unió soros elnöke, tehát vezetője. Erre gondolt a válaszoló, csak ugye vannak olyan primitív, tájékozatlan emberek, akik egyből habzó szájjal szórják mély gondolataikat. :)
9/13 anonim válasza:
Hát... szerintem az Egyesült Királyságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!