Majdnem 5 éves ez a videó, miért pont most lett belőle balhé?
DeepL-en lefordíttattam angolra és magyarra a szövegét:
2019 elején jelent meg, ez a szöveg leiratának a dátuma. Majdnem 5 éve, miért pont most balhézik miatta a párt. Másrészt nekem furcsa, hogy ilyen tananyagon balhé van, de másféle tananyagon meg egyáltalán nem.
És akkor mi van?
Valami kevésbé undorító, csak mert nem mostani?
szerintem azért mert most oktatásban is felhasználták.
off: annyira bírom amikor ilyen tizenéves kislányok, akik az első percben vannak arról beszélnek hogy jaj de szeretik az eu-t de a fidesz miatt lehetetlen minden.
miközben az ugyanilyen korú lányoknak és fiúknak még felvilágosítást tartanak szexualitásról, hogy ha közösülnek akkor húzzonak már gumit hogy ne legyen nemi beteg, meg ha nincs gumi, ne engedje bele nehogy nemkívánatos gyereke legyen...
ugye milyen hihetetlen hogy ilyen fiatal tizenévesek már politikailag tájékozottak? 🤡
pont mint a pánkotai lili, engem ilyesmi korban egyáltalán nem érdekelt a politika, de biztos én vagyok öreg és nem értem a 31 évemmel.
á véletlenül sincsennek felhasználva a propagandához...🤡
gulyásmarci meg büszke lehet magára, egyáltalán nem vagyok elégedett a fidesszel, de én ilyenkor kussolnék és nem világgá kürtölöm.
7: hú, te szegény. Őszinte együttérzésem küldöm, meg mindenki másnak is, aki azt a szennyet képes a kezébe venni.
Egyébként tisztában vagy Bencsik elvtárs múltjával? És jelenével? :D
7: az gáz. ilyen korban politizálni az gáz. vagy kamuzol.
bónusz kérdés hogy értetted-e amit olvastál.
Jut eszembe, voltam fiatalabb is, 14, amikor a Magyar Demokratát olvastam. Volt ez 2001-2 fele, hogy bebizonyítsam nektek, tudok mesélni, hogy mi volt benne. Most mindjárt 35 éves vagyok.
Apám fideszes, azért kezdtem el olvasni. Volt amit nem értettem. Nos, lehet, hogy gáz ilyen korban politizálni, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!