Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy Szlovákiában össze verekedett két politikus?

Figyelt kérdés
2023. szept. 14. 08:55
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
2023. szept. 30. 21:42
 22/30 Kroms ***** válasza:

"Idézd, hol "ismertem be" bármit is." - Parancsolj: "Szlovákia egy nemzetközileg elismert ország"

Igen, ezt te írtad. Tehát szerinted az, hogy valamit "nemzetközileg elismer" egy rakás tolvaj, kötelez minket, hogy mi is fogadjuk el. Kösz, de én pont lesz4rom, mit mond az aljas bibsi bagázs, főleg, miután még Európán belül is több területi változás ment végbe csak az elmúlt pár évtizedet nézve is.

2023. okt. 1. 23:48
 23/30 anonim ***** válasza:

Látom, nagyon szeretsz gyűlölködve fröcsögni. 🙂

Kezdjük ott, hogy a trianoni békediktátumot és a párizsi békét én is igazságtalannak tartom, tehát hiába próbálod rám húzni, hogy ez szerintem rendben lenne, nem fog menni.

De ettől még a tények változatlanok: Szlovákia nemzetközileg elismert, önálló ország és ha te dühöngve fröcsögsz és majd' megszakadsz, attól még az marad. Az objektív tények elismerése nem "Trianon-támogatás".

Arról nem is beszélve, hogy semmivel sem járulsz hozzá a felvidéki magyarok helyzetéhez azzal, hogy Szlovákia (mint ország nyilvánvaló) létezését görcsösen tagadod.

2023. okt. 2. 07:13
 24/30 Kroms ***** válasza:

Itt egyedül te fröcsögsz, mint egy fogyatékos óvodás, mert tudod, hogy nincs igazad.

"Az objektív tények elismerése nem "Trianon-támogatás"." - Már mondtam, hogy az nem "objektív tény", hogy el kell fogadnunk, amit egy rakás tolvaj állít.

"Arról nem is beszélve, hogy semmivel sem járulsz hozzá a felvidéki magyarok helyzetéhez azzal, hogy Szlovákia (mint ország nyilvánvaló) létezését görcsösen tagadod." - Még mindig többet segítek, mint te azzal, hogy elfogadottnak tekinted az országrablók diktátumát.

2023. okt. 3. 21:00
 25/30 anonim ***** válasza:

Látom, ragaszkodsz a csőlátásodhoz. Szórakoztat.🤣

Nem tekintem elfogadhatónak a békediktátumot. Megbocsáthatatlan, amit akkor az Antant-hatalmak műveltek. De ettől még Szlovákia nemzetközileg elismert ország (a Föld minden országa elismeri ezt, Magyarország is), és a lőtéri kutyát sem érdekli, hogy te erről mit gondolsz. Tehát höröghetsz magadban, tagadhatod Szlovákia létezését (laposföldes szint!), de ettől még egy ország van az északi szomszédunkban, saját törvényekkel, nyelvvel és közigazgatással, mely az ENSZ, a NATO és az Európai Unió tagja.

2023. okt. 3. 21:25
 26/30 Kroms ***** válasza:

Akárhányszor leírhatod még, hogy "Szlovákia nemzetközileg elismert ország" - attól még nekem nem kell annak elismernem.

"és a lőtéri kutyát sem érdekli, hogy te erről mit gondolsz" - Aha, de az érdekli, hogy mások mit gondolnak?

"az ENSZ, a NATO és az Európai Unió tagja." - Ja, értem, tehát az ócska bibsi gittegyletek elfogadják, ezért nekem is kötelességem... Kösz, de nem.

2023. okt. 5. 21:24
 27/30 anonim ***** válasza:

"Akárhányszor leírhatod még, hogy "Szlovákia nemzetközileg elismert ország" - attól még nekem nem kell annak elismernem."

Nem kell, csak attól még fordítva ülsz a lovon. ;)

2023. okt. 6. 05:00
 28/30 Kroms ***** válasza:

Semmi gond, te elismered, én és mindenki, akiben van egy minimális nemzeti érzés, nem ismerjük el.

2023. okt. 7. 01:50
 29/30 anonim ***** válasza:

Nemzeti érzés címén baromságokat röffögni, sajátos jelenség részedről. De bőven látom más kérdéseknél is, ahol megnyilvánulsz, hogy nem ésszel áldottak meg téged annak idején.🤣

Úgy fest, a memóriád is szelektív. "Nem tekintem elfogadhatónak a békediktátumot. Megbocsáthatatlan, amit akkor az Antant-hatalmak műveltek." Ez az én mondatom és komolyan is gondolom. Mellé lőttél (megint)!😂

2023. okt. 7. 10:41
 30/30 Kroms ***** válasza:

Igen, már vagy 20-szor elmondtad, hogy igazságtalannak tartod, de mégis elfogadod a diktátumot. Én erre mind a 20-szor leírtam, hogy ha egyszer elfogadod, akkor teljesen mindegy, hogy igazságtalannak tartod-e. Többször nem fogom leírni.

Egyébként meg csak az elmúlt 30 év alatt legalább fél tucat lehetőség lett volna revízióra, ami csak azért nem történt meg, mert hozzád hasonló gondolkodású vezetőink voltak, akiknek kényelmesebb volt beletörődni a dolgokba, mint kiállni a nemzet igazáért.

2023. okt. 7. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!