Két kommunista találkozott.
Mi ezen a meglepő?
Én ezen sokat gondolkoztam.
Az egyszerű válaszom az lenne,hogy észak korea lőszert fegyvereket adnak el az oroszoknak, nyersanyagért,élelemért cserébe.
De...
De itt jön az én elképzelésem,mi van ha észak Korea a kirakat,a csali.
Úgy tesz Oroszország mintha észak koreától akarna fegyvereket venni,Oroszország, oda rendeli magához nagy nyílvánosság előtt kim (f@szfej) dzsongunt.
Közben pedig a háttérben a kínaiaktól vesznek titokban fegyvereket.
Ugye kína nem akar szankciókat,kína bizniszelni akar az EU-val és Amerikával
Viszont Kína így tudna tenni egy gesztust, szívességet oroszoknak is.
A balhét pedig így észak korea vinné el, észak koreát fogják szankcionálni
egyeztetni, tárgyalni, kereskedni.
4: ez esélyes. annyiban más a helyzet hogy észak-koreát már nincs hova szankcionálni, nem fér el több a hátán :D ezért van az hogy az usa "kérte" kimdzsongót hogy nemááá.
nem pontos, de koreai faló :D
Egyébként Oroszországnak és Kínának is jó kapcsolatai voltak Észak-Koreával, szerintem semmi egetrengető dolog nincs abban, hogy tárgyalnak egymással.
Köztudott, hogy Észak-Koreában éheznek az emberek, és alapvetően szegénység jellemzi az országot, míg Oroszországban rekordot döntött a gabonatermés és afrikai országokkal is tárgyaltak már az INGYENES gabonaszállítmányokról. Persze biztos lesz zárt ajtók mögött szó a fegyverekről és a háborúról is, de nem lepődnék meg ha csak gazdasági tekintetben születnének döntések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!