Az EU és USA még meddig tudja/akarja eltartani Ukrajnát?
Ukrán pénzügyminiszter kimondta, hogy Ukrajna költségvetése csak a hadikiadásokat tudja önerőből fedezni, minden egyebet a kijevi vezetés nemzetközi partnerei segítenek finanszírozni.
Amíg Oroszország gazdasága működik és növekedik, addig Ukrajna gazdasága és infrastruktúrája romokba.
A nyugat számára fogy az idő, mert a végtelenségig nem tudják fedezni egy ekkora Ország kiadásait.
A EU és USA felmérések szerint az emberek többsége nem támogatja a további finnanszírozást.
A helyzet súlyosságát tovább tetézi, hogy az ukrán ellentámadás megrekedt, és 1 hónap maradt még a rossz idő beálltáig. Nincs elegendő fegyver ahhoz hogy hatékonyabb legyen az ukrán ellentámadás, és szándék sincs arra hogy ez érdembe változzon. Így akár több éven keresztül is folytatódhat a háború.
A kérdés, hogy ezt anyagilag hajlandó az USA/EU finanszírozni, vagy van arra esély hogy a közeljövőben annyira lecsökkentik a támogatásokat hogy ezzel rákényszerítik Ukrajnát a tárgylásokra?
"A EU és USA felmérések szerint az emberek többsége nem támogatja a további finnanszírozást."
Na erre dobj egy linket, mert különben nem hiszem el.
Dobálózni könnyű ilyen kijelentésekkel.
CNN-t szoktam többnyire olvasni, de találtam magyar hírportált is, akik megírták ezt.
Akik nem tudnak angolul, nekik berakom ide a linket.
Amióta léteznek közvélemény kutatások, azóta ez így működik.
Csak egy nagyon kis mintavétel van, amit elemeznek.
Felfoghatatlan, hogy miért lepődsz meg rajta...
Jogos kérdés...
Szerintem az egész politikai okokból történt, mármint a háború, Ukrajna csak eszköz, az USA és az EU irányítja az egészet..
A vége is politikai kérdés, Zelenszkij meg lehet, hogy " hősből" áruló lesz... mondjuk az országát szerintem már 100 évre eladósította!
1. Nem én elemeztem, hanem a CNN.
2. Írj nekik ez ügyeben, vagy pereskedj velük, ez nem rám tartozik.
3. Amin pörögsz, az elhanyagolható információ a kérdés megválaszolásához. Szóval ne akadj fel apróságon, hanem válaszolj a kérdésre.
Milyen politikai hatás tudná lezárni a háborút?
USA választás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!