Titeket nem idegesít, hogy a nekünk jogosan járó pénzt nem fizetik ki, de a migráció és az LMBTQ-propaganda támogatására bőségesen ad pénzt az unió?
Már nem azért, de júniusban például több mint félmilliárd forintot ítéltek meg országos és helyi NGO-knak, amelyek közel kétharmada a Soros-hálózathoz kötődik. Ugye azért azt tudják, hogy elsődlegesen nem ez lenne a feladatuk?!
#41-nek:
Egyszerű a válasz:
HAZUDNAK.
Te meg elhiszed. XD
DK-s: "És amíg mi magyarok jóval többet veszünk ki belőle, mint amennyit belerakunk, addig HALLGASS a nevünk!"
ezt honnan veszed?
#44-nek:
Ugye nem gondolod hogy tényről vitát nyitok, és még én fogok neked bizonygatni?
A google jó barátod. (velem ellentétben)
#45 Milyen tényről?
Itt eddig tőled egy tényt láthatunk, hogy mélységesen elfogult vagy és teljesen megalkuvó, talpnyalója más országoknak.
#46-nak:
Én tettem egy állítást. Ha nem értesz vele egyet, akkor cáfold.
Hallgatlak.
Arról pedig beszélhetnénk hogy ki a talpnyaló ...
47: neked kellene alátámasztanod amit állítasz. ha más meg nem tartja igaznak akkor meg őneki alátámasztani hogy tévedsz.
kérdeztem hogy honnan tudod, te meg csak visszakérdezel hogy tényekről vitázol? illő volna valami hiteles forrásra hivatkozni, és nem terelni meg magyarázkodni hogy google a barátod.
miért van úgy amit mondasz, csak azért mert te azt mondod? bárki mondhat bármit
#48-nak:
Lásd, #45-ös válasz.
Kocc.
dk-s, látom állítani kamu dolgokat tudsz, bizonyítani már nem...
amúgy rákerestem és hazudtál, mert nincs többlet kivétel, 4 milliárddal kevesebb lett kivéve magyaro részéről. ennyit rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!