Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Elon Muskot elkezdte szidni a...

Elon Muskot elkezdte szidni a liberális média. Mondott valamit mostanság Orbánról? Lemaradtam valamiről?

Figyelt kérdés

Sok liberális híroldalon látom, hogy szidják és lejáratni próbálják Elon Muskot. Mostanában nincs időm követni a politikát, így nem tudom mi történt, feltételezem mondhatott valami pozitívat Orbánról (mert ha negatívat mondott volna, akkor most a liberális lapok mint "páratlan géniuszként" írnának róla).

Valaki tudja esetleg mi az oka, hogy most lejárató kampány indult ellene liberális oldalról?

2023. szept. 6. 12:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
65%
Ennek hatására hatalmas nézettsége lett az interjúnak, Carlson valaha volt egyik legnezettebb videója
2023. szept. 6. 14:20
 12/27 anonim ***** válasza:
0%
Mert 2 másodperc elég hogy 1 megtekintésnek számítsa a twitter :D
2023. szept. 6. 14:26
 13/27 A kérdező kommentje:

[link]

"pedig senki nem szavazott rá"

😂😂😂😂 Ez vitte a pálmát

2023. szept. 6. 18:58
 14/27 A kérdező kommentje:

Értem, szóval innen ered a hirtelen jött Musk-ellenesség.

Nem hallottam erről az interjúról, de most rákeresek 😄

2023. szept. 6. 19:00
 15/27 anonim ***** válasza:
80%
10# ez nem igaz, twitter már nincs... X van helyette...
2023. szept. 7. 14:36
 16/27 anonim ***** válasza:
61%
Tudom, én Twitter ék fogom hívni ezek után is...
2023. szept. 7. 14:49
 17/27 anonim ***** válasza:
60%

Elon Musk megerősítette, hogy tavaly megakadályozott egy ukrán támadást a Krím félszigetnél.

A techmilliárdos azt állítja, hogy Ukrajna arra kérte, kapcsolja be Starlink műholdas rendszerét, hogy segítse az orosz haditengerészeti flotta elleni támadást. Ezt ő arra hivatkozva utasította vissza, hogy a kérés teljesítésével „bűnrészes lett volna egy jelentős háborús cselekményben és konfliktus eszkalációjában" – írja a Sky News.

2023. szept. 8. 15:08
 18/27 anonim ***** válasza:
24%

5 Az az idióta önerőből lett a világ leggazdagabb embere és amíg a libsik nem voltak ilyen szélsőségesek konkrétan istenítették xD Azóta idióta amióta megmondja a tutit és nem áll be az orwelli libaralis gondolat rendőrség alá

8 Azzal hogy eltörölte a libsi cenzúrát ?

2023. szept. 8. 21:53
 19/27 anonim ***** válasza:
20%
Úgy érted, a gazdag gyarmatosító szülők népirtás jussából, plusz minden cégnél, ahol "alkotott", mások munkájából gazdagodott meg. És pont hogy, akik régen leszrták, azok most a fasiszta szövegei meg tette miatt elkezdték imádni.
2023. szept. 9. 03:42
 20/27 A kérdező kommentje:

Dehát pont a liberálisok mondogatták Magyarországon mindig, hogy a szabad piac az jó. Tehát egy másokat kizsákmányoló nagytőkés valójában egy tisztességes tiszteletre méltó befektető. Pl aki a nagytőkés Sorost is szidja az is valójában egy fasiszta!

2023. szept. 9. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!