A második világháború után miért csak a náczimus és Hitler ellen hoztak intézkedéseket? Ott voltak az oroszok akik kétszer annyi embert öltek le mint Hitlerék. Aztán az USA aki atombombákat dobott Japánra. Mégis mai napig Hitler a főgonosz.
pattanj már le Hitler farkáról, nem fog feltámadni csak azért hogy szenvedélyesen megcsókoljon, és megköszönje hogy kérdések sorozatával próbálod bevédeni a vévévé pont gyakorikerdesek pont hun.
magyar vagy, márpedig a magyarokat is rühellte. a kelet európai blokk a szemében nem tartozott az árja fajhoz, a magyarok meg PLÁNE nem. a zsidó és a cigány volt az ami abszolút nem érdemelt életet, és azonnal ki kellett irtani, de mi lettünk volna az új cigányság a világában. ha azt mondod hogy magyar vagy, az a náci uralom alatt olyan, mintha most azt mondja valaki hogy "cigány vagyok". értem én hogy gyenge a személyiséged, ezért megárt az elmédnek a sok politizálás, de azért annyira mégse lovalld bele magad hogy elkezd bevédeni a népirtót. "d-d-d-d-d-de Amerika is gonosz vót!! igazságtalanság hogy szegény Hitler van csak kritizálva!!!" aha....
inkabb vegyél pár színezőt és építőkockát, és játssz azokkal. nem kell erőltetni a gondolkodást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!