Az EU-t miért próbálják meg úgy beállítani mint szuverén államot?
Emlékszem 10-15 évvel ezelőtt, amikor még az általánosba jártam óriási volt az Unió iránti rajongás. Minden intézményen kint van az EU-s zászló, rengeteg programot szerveztek aminek az EU a témája. Voltak akik Brüsszelben kirándulhattak. Együtt ünnepeltük Horvátország csatlakozását, voltak cserediák programok, stb. stb. stb.
Mindeközben pedig az EU leginkább csak a kereskedelemről szól. Szó sincs semmilyen föderatív jellegről, nemzeti identitásról meg pláne.
Szóval nem értem, hogy minek kell ennyire komolyan venni valamit ami leginkább csak a vámmentességről, meg a befizetett pénzek újraosztásáról szól.
Szerintem fölösleges a közintézményekben játszani ezt az eurósdit. Ha jól tudom nem is célja az EU-nak, hogy tovább erősítse az egységesülést vagy ha meg igen azt elég ergyán csinálják.
Ki tudtad számolni a koromat. Nagyon ügyes vagy.
A kérdésre fog valaki válaszolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!