Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A régi náci csak a rossz náci?

A régi náci csak a rossz náci?

Figyelt kérdés

98 éves náci lágerőr ellen emeltek vádat Németországban.

Aki 70 éve volt náci azt el kell ítélni, aki most az, azt pedig támogatni kell pénzzel, és fegyverrel. Nagyon sötétek ezek a friccek.

2023. szept. 2. 14:32
 1/9 A kérdező kommentje:

[link]

"Mivel a vádlott a bűncselekmények elkövetésének idején fiatalkorú volt, perét fiatalkorúak ügyeiben eljáró bírói tanács előtt kezdeményezik lefolytatni. A pszichiátriai szakértői vélemény szerint a férfi részlegesen cselekvőképes."

2023. szept. 2. 14:37
 2/9 anonim ***** válasza:
21%
A régi náciknak nem csak a fotelből nácizás ment.Kérdező te csak azt hiszed magadról hogy náci vagy,holott azt se tudod mi az a náci. Fotelből pampogni nem nehéz menj ki az utcára ot legyél kemény náci🐑😉🐑
2023. szept. 2. 14:37
 3/9 A kérdező kommentje:

Én nem hiszem magamról, hogy náci vagyok.

Az ukránok napjaink új náci nemzete.

"Ukránok büszkén viselik a náci történelemmel kapcsolatos szimbólumokat, és ellenségesen viselkednek a kisebbségekkel szemben."

A kisebbségekkel szemben, köztük a kárpátaljai magyarokkal!

"A náci jelképek, köztük a koponyák és keresztcsontok, valamint a Fekete Nap néven ismert szimbólum ma már rendszeresen megjelennek a fronton harcoló katonák egyenruháján"

Az Azov ezred meg csak hab a tortán.

2023. szept. 2. 14:46
 4/9 anonim ***** válasza:
38%
Nem tudom, kérdezd meg az orosz titkosszolgálatot. Hogy miközben az ukrán neonácik ellen harcolnak, miért támogatnak közben minden létező nyugateurópai neonáci csoportosulást.
2023. szept. 2. 14:49
 5/9 anonim ***** válasza:
34%
Mert a németek már kevert fajúak, ellentétben a magyarokkal, akiknek még tiszta a vérvonala.
2023. szept. 2. 14:52
 6/9 anonim ***** válasza:
31%
Az igazi régi náci az fajnáci, olyan mint én. Aki még előrébb sorolja a magyar fajt Európa többi fajainál és legsöpredékebb népnek a németet tartja.
2023. szept. 2. 15:13
 7/9 anonim ***** válasza:
70%

"Mert a németek már kevert fajúak, ellentétben a magyarokkal, akiknek még tiszta a vérvonala."

Korrekt válasz.

2023. szept. 2. 15:13
 8/9 Kroms ***** válasza:
64%
Ez azért van, mert "Német"ország '45 óta már csak a nevében német.
2023. szept. 2. 16:45
 9/9 anonim ***** válasza:
41%
Igen. Most az azovkák, uki nácikák jók.
2023. szept. 2. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!