Svédországban balhéznak a migráns bandák? Vagyis inkább terroristák?
9, ki vagyok én, hogy ezt megtiltsam?!
Én csupán arra hivnám fel a figyelmet, hogy mások folyamatos kritizálása helyett, lehetnénk kicsit önkritikusabbak, mert van elég problémánk itt helyben is.
12, csakhogy nem ez volt a kérdés célja és én nem erősitettem meg semmit.
Én nem a betelepités ellen vagyok, hanem a más országok kritizálása ellen, ahelyett, hogy a sajátunkkal foglalkoznánk, mert azzal, hogy nem kell ide megriáncshorda, nem oldja meg az elvándorlást és az elnéptelendést, meg az egyre nagyobb belporblémákat. Önkritika, önkritika, önkritka, ez az, ami az én célom és nem a multikulti.
“ A kérdés célja lehetett az is, hogy nem kell ide multikulti, amit te megerősítettél azzal, hogy vannak itt 500 éve integrálásra váró emberek.”
500 év rasszizmus után akkor kipróbálhatnánk valami konstruktívabb módot, nemde?
14. Ebben a nagy rasszizmusban a romák bántják a magyarokat, nem fordítva. Persze ha rájuk értetted, akkor sorry.
13. Nem kell az egész életedet arra áldozni, hogy bebizonyítsd, hogy itt rossz élni, mert rohadtul csalódott leszel egy esetleg kormányváltás után, mert ugyanez lesz. Tegyél magadnak és a környezetednek szívességet, és ne mérgezd az a saját és az ő életüket.
Szerintem az a legnagyobb probléma, hogy mindenkinek csak a puffogás megy, de megoldás nincs senkitől. Ez így, ebben a formában, a kocsmába elég.
Én pont az ellenzéki oldaltól látom azt, hogy nincs semmi önkritája. A választási eredmények bizonyítják is ezt.
Mindenkit csuklóból hülyének néznek. Egy pozitív gondolatuk nincs. A rendszerkritikájukat sem tudják normális stílusban megfogalmazni. Lásd: Krúbi, Potyondi, Szabó Tímea...stb.
Én addig ellenzékiként nem kérném számon az önkritikát, amíg ez az oldaladon nincs rendben. Nagyon nincs.
Jok lesznek majd a NATO-ba. Sok pazarolni valo bombajuk van :)
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!