Adolf Hitler a zsidók és szlávok után miért döntött úgy, hogy a romákat is likvidálni kell? Mi volt a baja a cigányokkal?
Ha likvidálta a zsidók és szlávokat, akkor most szerinted lennének?
Kevesen tudják, de Hitler seregében muszlimok, afrikai négerek is harcoltak. Nem akart az likvidálni senkit
erről az apokalipszis: a 2. világháború című natgeon sugárzott dokufilmben hallottam egyszer. a műsorban azt mondták hogy hitler nem nézte őket semmibe és úgy gondolta nem érdemlik meg hogy szaporodhassanak ezért kasztráltatta őket.
https://www.youtube.com/watch?v=CPMigPSU2PA&list=PLuKeeAjzH_..
itt van, 6 részes, sajnos nem tudom melyik részben van
Hitler beteg volt. Egy elmebetegre vonatkozóan a mit miért tett kérdéseket max egy vele foglalkozó pszichiáter tudná csak megválaszolni.
Ennyi.
Szerintem az lenne a logikusabb kérdés, hogy a zsidókkal és a szlávokkal mi volt a baja, persze egy ilyen kijelentés általánosítást sugallna a cigányok felé.
Bár tény, hogy a szlávokat megtűrte, nem deportálta őket, a hitleristák sem koncolták fel őket az utcán, de azért nem voltak a szíve csücskei. Úgy gondolta, hogy az árja népek szolgálói. Ugyanakkor a szlávok ugyanolyan fehér, európid népek, mint germánok. A nyelvük is ugyanolyan indoeurópai. A kultúra sem tér el túlságosan.
A zsidók pedig éppolyan sémiták, mint az arabok, akiket szintén nem tartott amblock kiirtandónak. A zsidók többsége művelt volt, általában polgárok voltak, bár néhányan nemesi címeket is szereztek.
Szerintem a kérdésed eléggé álnaiv egyébként. Akkor ráadásul a cigányoknak még egy része szó szerint vándorolt az erdőben, és időnként a falvak mellett telepedtek le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!