Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Azt mondják a magyar lapok,...

Azt mondják a magyar lapok, hogy a wagner véres bosszúra készül Prigozsin halála miatt. Van valóság alapja?

Figyelt kérdés

2023. aug. 24. 10:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

9. Nem tudnék olyan esetet mondani, ahol erre lett volna eredményes próbálkozás.

(Nem vagyok benne biztos, hogy ha 39-ben sikerül egyszerre likvidálni Hitlert, Himmlert, Göringet, Ribbentropot, Goebbelst, Keitelt, Bormannt és még 2-4 főnácit, kitört volna a vh.)

2023. aug. 24. 11:31
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
#11 kicsit off, de ezen én is sokat gondolkodtam. Viszont arra is jutottam, hogy lehet, hogy csak elodázták volna a dolgot, és lehet, hogy egy modernebb technikákkal sokkal pusztítóbb lett volna a háború.
2023. aug. 24. 12:03
 13/19 anonim ***** válasza:
80%

Nincs semmi esélyük.A titkosszolgálat figyelte Prigozsin és kulcsemberei minden lépését.

Azt is tudják mikor és hányszor mennek $arni.

Le fogják szedni mindet.A sima bakák meg szétszélednek,nincs vezetőjük de nehézfegyverzetük sem.

Halott ügy ez,

Mondjuk jól hangzik de ez nem halivúd és a Feláldozhatóak 6 -című akciófilm.

2023. aug. 24. 14:47
 14/19 anonim ***** válasza:
28%
Igen, ezek szétszélednek, és csőcselék lesznek, ott rombolnak, ahol bírnak, mert erre nevelkedtek, megérezték a vér ízét, és énki se tudnak nélküle. Jó sok gyilkolászás, erőszak lesz Oroszországban, már panaszkodnak is rájuk. Igaz, Putyin pont leszarja, hogy mi van az utolsó utáni zsákfaluban, hány embert ölnek meg ott, a lényeg, hogy ellene ne zendüljenek, zúgolodjanak, minden más lényegtelen.
2023. aug. 24. 15:36
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Ennyire nem megy a Fidesz propaganda, hogy a kamu kérdésekhez még egy jó Origó linket sem lehet oda lökni? Vannak bajok.
2023. aug. 24. 18:01
 16/19 anonim ***** válasza:
32%
#15. Jaja, órák kérdése és Orbán megbukik. Meg Putyin is. Most már tényleg. Istibizti.
2023. aug. 24. 18:54
 17/19 anonim ***** válasza:
34%
#16 Romlott volt a krumpli?
2023. aug. 24. 19:10
 18/19 anonim ***** válasza:

a wagner zsoldosokból áll, amíg fizetve vannak tojnak rá ki vezeti.

főleg h prigozsin csak a reklámarca volt.

2023. aug. 24. 20:05
 19/19 anonim ***** válasza:
Azért nem mindegy nekik se, hogy mennyire jók a túlélési esélyeik pl. egy profi vezető mellett, aki kiáll értük, mennyit keresnek.
2023. aug. 24. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!