Tényleg irigylik Európát?
Figyelt kérdés
úgy értem, mi európaiak nem igazán becsüljük meg szülőföldünket. de az ázsiaiak, ausztráliaiak, amerikaiak, afrikaiak tényleg felnéznek Európára?2010. okt. 16. 11:02
4/8 anonim válasza:
Szerintem csakis a szegényebbek irigylik. Ázsia például kifejezetten nem, erősen kötődnek a saját kultúrkörükhöz, annak ellenére, hogy sok nyugati dolgot átvettek. Amerika sem, ők felsőbbrendűbbnek hiszik magukat mindenkinél. Ausztrália szerintem az angol-szász körökben otthonos. Az afrikaik viszont irigylik (Sajnos). Annyian jönnek onnan muszlimok, hogy egyes vezetők(Kadhafi) már arról elmélkednek, hogyan alakítsák át Európát muszlimmá.
5/8 anonim válasza:
"A magyaroknak soha semmi se jó."
Nem te vagy a magyarság. Használj egyes számot.
6/8 anonim válasza:
Én sok amerikaival beszéltem már neten keresztül, és nem egy mondta már, hogy nagyon szívesen Európába költözne.
7/8 anonim válasza:
Hát, ha Sarah Palin az én országomban próbálna hatalomra törni, én is menekülnék.
Én kifejezetten büszke vagyok arra, hogy európai vagyok, de arra nem annyira, hogy magyar. Szívesebben lennék angol vagy svéd.
8/8 anonim válasza:
utolsó menj csak ki nem fogsz senkinek sem hiányozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!