Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A nyugati világban tényleg...

A nyugati világban tényleg nem zavarja a politikai vezetést, hogy a fehér népesség kisebbségbe kerül?

Figyelt kérdés

Az USA már gyakorlatilag elbukott, de ott mondjuk mindenki bevándorló és a latinók ősei végülis indiánok, akiknek több közük van hozzá, mint a fehéreknek. Viszont Európában más a helyzet, a második világháború előtt gyakorlatilag nem is voltak színesek a kontinensen, esetleg néhány ezer diák Londonban, Párizsban, a nagy gyarmatbirodalmi központokban. Azóta viszont annyit importáltak belőlük, hogy a külvárosokban jelentős részében már csak arab, afrikai, indiai, pakisztáni, stb emberek élnek és ez olyan országokra is igaz, ahol nem is volt gyarmatosító múlt, pl. Svédországban mekkora közbiztonsági problémát jelentenek ezek a gettók.

A woke ideológia persze úgy állítja be, hogy Európának kötelező vezekelnie a gyarmatosító múltja miatt és befogadni minden bevándorlót, a politikai elit pedig látszólag szépen ki is szolgálja ezt, de én nem hiszem, hogy az átlag nyugati embert ne zavarná, ha azt látja, hogy nincsenek már franciák, németek, svédek az utcákon és a közterek teljesen megváltoznak. Persze gyűlölködni sem kell, az a másik véglet, de nem értem az egészséges önvédelmi reflex miért nem kapcsol be, hogy ez hová vezet? Nálunk legalább a kormány próbál tenni ellene és a családtámogatások is úgy vannak célozva, hogy elsősorban ne a cigányok, hanem a középosztálybeli magyarok gyermekvállalását segítsék, a kívánt eredmény persze nem jött el, de mégis legalább nem tagadják el a problémát, mint nyugaton.

2023. aug. 20. 22:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 kürasszír ***** válasza:
67%

# 39

A Magyar Nemzeti Bank 100%-os tulajdonosa a magyar állam.

A német Bundesbank 100%-os tulajdonosa a német állam.

A francia Banque de France 100%-os tulajdonosa a francia állam.

A brit Bank of England 100%-os tulajdonosa a brit állam.

Az európai Központi Bank 100%-os tulajdonosai ez euroövezet tagállamai.

Ezek adják ki a papírpénzt, nem pedig magánbankok.

2023. aug. 21. 15:44
 42/79 Jeffrey Spender ***** válasza:
34%

# Kürasszír

A magyar állapotok is zavarnak engemet ...

2023. aug. 21. 16:02
 43/79 Jeffrey Spender ***** válasza:
34%
... mármint demográfiai értelemben.
2023. aug. 21. 16:02
 44/79 kürasszír ***** válasza:
27%

# 42 # 43

A # 13 kommentemben írtam ennél a kérdésnél a magyarországi kilátásokról.

"Hogy fogják hívni Magyarországot 70 év múlva?

- Roma-nia."

2023. aug. 21. 16:15
 45/79 Jeffrey Spender ***** válasza:
36%

Anglia, Magyarország, Románia, és Bulgária elcigányosodnak, ezen sajnos nincs mit szépíteni.

A politikusok ingyen szavazórétegként használják őket, kinek hogy sikerült, volt, hogy a cigányok 95 %-a az a MSZP-re szavazott, máskor meg a Fidesznek sikerült ezt a bravúrt elérnie.

Simán butább szolganép, mint sok fehér.

2023. aug. 21. 16:20
 46/79 Jeffrey Spender ***** válasza:
29%

# JuJo23

Lehet magyarázkodni, hogy a környezeti adottságok miatt Afrika nem alkalmas a civilizációépítésre, de még Európába, sőt az USA-ba bevándorolva sem tudnak meglenni normális emberi keretek között, akkor az már azt jelenti, hogy bennük is van hiba, bőven ...

2023. aug. 21. 16:31
 47/79 anonim ***** válasza:
67%

Európa vezető politikusait, valamint a baloldali értelmiséget totálisan, teljes mértékben hidegen hagyja, hogy az európaiak kisebbségbe kerülnek az európai országokban. Olyan szinten nem zavarja őket, mint ahogy téged se zavarna, ha én most eltépnék egy üres papírlapot.

Én csak azt nem értem kérdező, hogy ezen te még is lepődsz?

2023. aug. 21. 16:32
 48/79 anonim ***** válasza:
46%

40@ "Linkeled Drábik János írását, aki közismerten a Kommunista Ifjúsági Szövetség országos propagandavezetője volt, majd nyugatra emigrálva a CIA által fenntartott Szabad Európa Rádió munkatársa. "

A Szabad Európa rádió rovtvezetője volt ember! Elmondta, hogy be kellett lépnie a kiszbe. Nem volt választási lehetősége, mint sokaknak akkoriban. Maga az a tény, hogy a Szabad Európa rádióban volt prominens személyiség szavahihetévé teszi. Magad is utánaolvashatsz

Kérdeztem ? smered Carrol Quigleyt?

Ő írta amit linkeltem. Egy bennfentes igen tekintélyes ember, akit még a szabadkpművesek is elismernek és beengedték a zárt magán könyvtáraikba Carrol Quigleyt?

Tessék nem konteo maga Kennedy beszéde : https://www.youtube.com/watch?v=JzlgM95xLoU

2023. aug. 21. 16:34
 49/79 anonim ***** válasza:
67%

“Emberjogi mozgalom a BLM.”

Értem. Azt tudtad amúgy, hogy a BLM egyik alapító tagja, Patrisse Cullors 6 millió dollárért vásárolt egy villát, és hogy az pénz a BLM mozgalomhoz befutott adományokból származott?

2023. aug. 21. 16:37
 50/79 kürasszír ***** válasza:
30%

# 48

Aha, csakhogy Drábik János nem csak a KISZ-be lépett be mezei tagként, hanem igen magasrangú KISZ-káder vált belőle, aki kommunista propagandakönyvek írójaként lett ismert.

Tehát nem csak úgy muszàlyból lépett be a KISZ-be, hanem annak vezető beosztású tagja lett. HOPPÁ.

Drábikot az teszi hitelessé, hogy a CIA üzemeltette Szabad Európa Rádió munkatársa volt?

Drábikot az életútja hiteltelenné, hiszen előbb hithű kommunista, azután közvetve a CIA kiszolgalója, most pedig összeesküvések leleplezője.

Drábik egy gerinctelen szélkakas, aki mindig oda nyalt, ahonnét előnyt remélt.

2023. aug. 21. 16:46
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!