Ha így haladunk 10 millió ukrán fog meghalni, mire az összes terültetet visszafoglalják. Megéri ez?
Figyelt kérdés
És még atomot is kapnak az oroszoktól, ha sikerült.2023. aug. 17. 17:28
A kérdező szavazást indított:
Megéri
Nem éri meg
17 szavazat
1/17 anonim válasza:
Van akinek igen és ő hozza a döntéseket. "A háború jót tesz az ózletnek ugye tudod?!"
2/17 anonim válasza:
Hogy megéri e, ezt nem mi döntsük el, hazájukat védik,persze megadhatták volna magukat az elején és lehet az oroszok már másik ország ajtaján kopogtatnának.
3/17 anonim válasza:
2 Nem vonhatjuk ki magunk mi sem a háborőból. A következményei ide is elérnek
4/17 anonim válasza:
Az ukránok már most a besorozható emberanyag határán vannak.
Nem fog 10 millió meghalni. Szerintem meghal még 100 ezer és vége a háborúnak vagy sokkal kevesebb.
5/17 anonim válasza:
Kérdező, ezt rájuk kéne bízni.
Én úgy látom, ők inkább harcolnak, mint hogy a területükből feladjanak. De ha egyszer majd másképp gondolják, az is az ő döntésük legyen, ne a kibiceké.
Te meg egy oroszbarát fidesz-csicska vagy, azért tetted fel ezt a kérdést.
6/17 anonim válasza:
Egyetértek az 5-össel, legalább is az elejével,fideszes vagyok
7/17 A kérdező kommentje:
#5: Akik ilyen kérdésekben döntenek, azok bunkerekben ülnek és szelfiznek egész nap.
2023. aug. 17. 17:42
8/17 anonim válasza:
"Akik ilyen kérdésekben döntenek, azok bunkerekben ülnek és szelfiznek egész nap."
Igen ezt Putyinról tudjuk már régóta - a szelfiket leszámítva. Vele ellentétben az ukránok megválasztott legitim vezetője megfordult a nyílvánosság előtt is és külföldön is. :)
Igaza van a #5-nek, tényleg egy csicska propagandista vagy :D
9/17 anonim válasza:
Az ő hazájuk, ők tudják. Amúgy eddig csak 200-250k ukrán lett harcképtelen (nem halott)
10/17 anonim válasza:
Ha mindig elhinnénk azt amit az orosz propaganda mond, akkor szerintem már kijött volna kumuláltan, hogy Ukrajna egész népessége kihalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!