Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Sok nyugat-európai ember...

Sok nyugat-európai ember miért ilyen feszült?

Figyelt kérdés

Én közösségi médiában különböző gasztronómiával kapcsolatos csoportokban vagyok benne, követek.

Utazni is főleg a különböző gasztro élmények miatt szeretek.

Az utóbbi hónapokban viszont sok a feszült, kötekedő ember a csoportokban.

Dél-Koreaiak mutatnak meg egy helyi különlegességet.A kommentek, egy része hisztiből áll, hogy "túl sok plasztik, micsoda borzalom".Ha szólnak nekik, akkor meg agresszívan válaszolnak.

Ezek az emberek miért nem képesek élvezni a látványt, vagy kimenni és megízlelni?Miért nem képesek ellazulni?

Plusz, a videók készítői biztos,hogy nem a teknősök orrába fogják tömködni a műanyag csomagolást.

2023. aug. 16. 15:49
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Ez politika?
2023. aug. 16. 15:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez szerintem nem is országtól függ, és egész Nyugat Európa se ilyen.

Én hallottam olyat pl hogy a franciák bunkóak, de ezek csak általánosítások.

Amúgy vannak emberek akik így fejezik ki a napi frusztrációjukat...pl.: Facebookon😂

2023. aug. 16. 15:53
 3/5 anonim ***** válasza:
41%
Tehetetlenek, a Nyugat relatíve egyre inkább hanyatlik, egyre több náluk a harmadik világból származó migráns, egyre drágább a rezsi, és a szankcióháború és az ukrán ellentámadás is teljes csőd.
2023. aug. 16. 15:54
 4/5 anonim ***** válasza:
34%
Azért néhány, esetleg hamisan érzékelt esetből nem tennék ennyire általános megállapításokat. A feszültség egyelőre itt kezd rendkívüli méreteket ölteni. Szóhasználatoddal élve, ha csak egy "a" betű eltérés van, azért már bunkó paraszt jár és további perverz észrevételek, amiket nem idéznék.
2023. aug. 16. 15:56
 5/5 anonim ***** válasza:

"Én hallottam olyat pl hogy a franciák bunkóak, de ezek csak általánosítások"

A franciák nem, de az olaszok kimondottan azok.

2023. aug. 16. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!