Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ezt el tudná intezni az EU?

Ezt el tudná intezni az EU?

Figyelt kérdés

Hogy csak abban az esetben fogadja el az eu parlameni választások magyarországi eredményeit, amennyiben

1. A média egyensúlya megvalósul a kampányidőszakban.

Tehát az ellenzéki jelöltek azonos műsoridőt kaphatnak a köztévében mint a kormánypártiak.

2. A kampány-propaganda- finanszírozás előre megállapított összegének túllépése az eredmény felfüggesztéset eredményezi.

2023. aug. 16. 13:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
31%

9, Nos barátom, amíg valaki korrupciót, lopást emleget, ne ide írjon, menjen a bíróságra.

És legyen kedves meglobogtatni az ítéletet.

Tegyen így kampányfinanszírozás kérdésében is.

2023. aug. 16. 13:55
 12/17 anonim ***** válasza:
5%
Amúgy csak kérdezem, hogy ha az ellenzéki képviselők nem fogadják el a közmédia meghívását, akkor az EU majd kéksisakosokkal beviteti és szóra bírja őket, hogy megvalósuljon a médiaegyensúly?
2023. aug. 16. 13:57
 13/17 anonim ***** válasza:
11, A sajtó nem politikus.
2023. aug. 16. 13:57
 14/17 anonim ***** válasza:
11, egyébként lásd kivel van dolgod, én már megtettem a magamét és tettem feljelentést Tiborcz és Mészáros ellen, de, hát a rendőrség csak mosolyogva kitessékelt.
2023. aug. 16. 13:59
 15/17 anonim ***** válasza:
13 A jogállam, jogállam. Ha van független bíróság, ami elmeszeli a soros blogot, akkor igazságot tesz másban is.
2023. aug. 16. 13:59
 16/17 anonim ***** válasza:
14 Nem mondod? Képzeld egy csomóan így jártak, amikor a FOS sajtóval nem értettek egyet.
2023. aug. 16. 14:00
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

#9. "addig én biza a valóságnak megfelelően kezelem őket, akárhányszor is irja le, hogy hazudik."

A Te valóságod, nem pedig A valóság, a kettőt ne keverjük! Tőlem egyébként azzal kábítod magad, amivel csak akarod, nem én szoktam telesírni a netet, amikor jönnek a kétharmadok.

2023. aug. 16. 14:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!