Az oroszok hiperszonikus rakétákkal támadják Ukrajnát. Mi lesz ebből?
Senkinek sem kellene, elkéne kerülni, hogy védeni kelljen. Épp ez az...
"Óó milyen megható filantrópia, hát mindjárt elolvadok.
Mibe fogadok hogy ha odadugnának az orrod elé egy vaktérképet nem tudnád megmutatni hol is van?
1000% cinizmus a javából."
Mibe fogadjunk, hogy de? Attól, hogy te esetleg egy aluliskolázott szar vagy én még nem leszek, azt azért tisztázzuk már le
"
A kommentelésedből az jön, hogy a világ összes bajáért az oroszok a felelősek, ez beteges russzofóbia, nézesd meg magad valami pszichológussal, minimum.
"
Jeffreykém, én nem okolom mindenért őket. Azért, ha átmennek a szomszédba lövöldözni, azért őket fogom. Ha dezinformálnak, azért is őket fogom. Ennyi.
Hogy neked milyen egyéb hülyeség jár még a fejedben nem igazán érdekel, elvégre miért is érdekelne egy elmebeteg konteos hülyesége? Olvasgasd még a ruszki álhíreket, jó lesz neked. ;)
"Magyarország orosz uralom kerülése kapcsán meg történelmet hamisítasz, szemtelenül. Nem az oroszok invázióztak le egyoldalúan minket, hanem mi voltunk az elsők, a hitleri Németország után, és az oroszok a nyugati szövetségesekkel teljes egyetértésben széles ellentámadásba mentek át."
Mikor is említettem én egyáltalán bármi ilyet? Fú gecc, szedd be a gyógyszereid, mert így hamar a zárton leszel.
"Attól, hogy te esetleg egy aluliskolázott szar vagy én még nem leszek"
hűű látom betalált a komment, átmentél személyeskedésbe és szitkozódásba
ezaz, cry me a river! ja és gondolom miután kigugliztad xD
+poén hogy te a világ másik oldalán majd jobban akarod tudni hogy ők ott mit akarnak, de ari. fogadok Boratért fáj a szíved valld be!
veletek az a baj hogy mindig egy valakit gondoltok hibásnak, mint valami gyűrűk ura film hogy jó és rossz. a világ nem ilyen fekete-fehér.
"hűű látom betalált a komment, átmentél személyeskedésbe és szitkozódásba"
Veled ellentétben én még azt is tudom, hogy hol van a fővárosa, miről nevezték át mire, stb. Nem mindenki olyan buta, mint te. ;) Ez nem személyeskedés, te magad árulod el, hogy te nem tudnád hol van google nélkül. Nekem eszembe sem jutna ilyen, azt gondolnám, hogy ez az alapműveltség része. TE nem így gondolod, mert te nem tudod. Más a mércénk ugyebár.
"+poén hogy te a világ másik oldalán majd jobban akarod tudni hogy ők ott mit akarnak, de ari. fogadok Boratért fáj a szíved valld be!"
Szóval szerinted a kazahok szeretik az oroszokat? Akkor miért mutatják azt a közvéleménykutatások, hogy nem igazán szívlelik őket az ukrán háború óta? És miért kezdik emiatt már nácizni is őket az oroszok?
"veletek az a baj hogy mindig egy valakit gondoltok hibásnak, mint valami gyűrűk ura film hogy jó és rossz. a világ nem ilyen fekete-fehér."
Nincs ilyen probléma velünk. Veletek van baj, hogy relativizálni akartok tényeket. Az orosz egy agresszor, amelyik évek óta hazudozik, és más, szuverén országokat baszogat azért, mert nem akarnak újra behódolni nekik. Ti pedig ilyeneknek szopjátok a fhaszát, mert szolgalelkű csicskák vagytok.
" Szóval szerinted a kazahok szeretik az oroszokat? "
Milyen választásaik vannak szerinted ?
A kínaiakat, vagy a talibánt szeretnék a kazahok ? Vagy a félhülye elnök-diktátorukat ?
" Akkor miért mutatják azt a közvéleménykutatások, hogy nem igazán szívlelik őket az ukrán háború óta? "
A közép-ázsiaiak messze a legcsóróbb országok, nem kis részben éppen saját döntéseiknek köszönhetôen, akik még korrupcióban és despotaságban is túltesznek Putyinon és sleppjén. Ők is látták, hogy az orosz medve kicsit meg van szorulva, ezért most célszerû bepróbálkozni, sok veszteni valójuk nincs, az afrikai életszínvonaltól hova van lejjebb ?
A közép-ázsiai országokban 1992 óta amolyan kiskirályként uralkodik a tetszőleges nevű elnök, amit a törvényhozásuk mindmáig támogat, a nép pedig népszavazáson elfogadott egy alkotmánymódosítást, miszerint akár élete végéig elnök maradhat. A gyermekei meg minimum a főváros polgármesterségét kapják, de lehet még főügyészség / vámhatóság / hasonló presztízzsel és effektív hatalommal bíró állami szerv, és az utódjelöltet pedig az elnöki kabinetbe emeli. Az elnök-diktátor meg 70 méteres aranyszobrot kap. Nemzetközi megfigyelők szerint nincsenek szabad és tisztességes elnökválasztások ezekben az országban, sőt sokkalta diktatórikusabbak, mint Oroszország, az hozzájuk képest autokrácia.
" szuverén országokat baszogat azért, mert nem akarnak újra behódolni nekik. "
Szuverén ország az kevés akad, vagy az USA, vagy az orosz, vagy a kínai politikához igazodni kell. Görögország, Törökország, Irán, vagy az észak-afrikai országok Líbia kivételével azok pl. az szuverén országok.
Amikor amerikai állampolgár az ukrán pénzügyminiszter, akkor mennyire szuverén Ukrajna ?
A szuverenitás az mit jelent nálad ? Futószalagon hozzák az állampolgársági, a nyelv, és kulturális törvényeket, rombolnak, dühöngenek, és a nekik nem tetsző országoknak, mint Magyarországnak és Németországnak is megengedhetetlen hangnemben üzengetnek ?
Ukrajna egy alig több mint 30 éves mesterségesen létrehozott ország, amely orosz és lengyel területekből áll, 1991 előtt nem létezett sem ukrán államiság, sem ukrán nép, de igazából a Cári Oroszország etnikailag szerves része volt, amit a Szovjetunióval elindítottak a lejtőn, mindent megtettek, hogy kihasítsák Oroszországból.
Neked mitől vonzó az ukrán nacionalizmus ?
Úgy kommentelsz Ukrajna mellett és pártolod az ukrán nacionalizmust a Gyakorin, hogy megérdemled az ukrán állampolgárságot. Csak az a bökkenő, le kell mondanod a magyarról. És az ukrán állampolgárság értéktelenedik, a végén meg is lesz szüntetve 😀
34: és jön a kínos magyarázkodás...
"azt is tudom, hogy hol van a fővárosa" hát persze. mondani bármit lehet. a többi magyarázkodásod hagyjuk már, írtó kínos és béna.
én legalább nem mondtam a másikat szarnak veled ellentétben, ez neked nem személyeskedés?
majd linkelj már egy ilyen kutatást a kazakokról.
még jó hogy ukrajna csak az igazat mondja xD
ebben a háborúban ugyanúgy hibás az orosz, az ukrán, az amerikai és az európai fél is, és nem jövök ilyenekkel mint ti hogy csak az orosz a hibás. az se tetszik hogy a média próbálja az egyiket rossznak és a másikat ártatlannak jónak titulálni. látszik hogy te is csak tavaly február óta követed az eseményeket, és fingod nincs hogy évek alatt mi történt.
"Ti pedig ilyeneknek szopjátok a fhaszát, mert szolgalelkű csicskák vagytok." te mi is vagy? mellesleg én nem csinálok ilyet mert mindet hibásnak tartom, de ha neked jobb az ukrán (ami amúgy kisorosz) nemiszerv akkor habzsold kétpofára, meg túrj be mellé egy kazakét is!
Hát vagy az ukrán bérkommentelők ilyen nullák, vagy még a ukránfan chatbotokat fejleszteni kell mert nagyon unintelligensek.
Hahó GYK, takarítót kérek a külpol témában!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!