Hányan vagyunk itt akik az oroszoknak szurkolnak a háborúban?
Figyelt kérdés
Hajrá Oroszország!!2023. aug. 5. 18:17
2/21 anonim válasza:
Az a tuti, ha az ember az erősebbnek szurkol.
3/21 anonim válasza:
Ketten biztos. Te meg a vérkomcsi Bencsik.
4/21 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
Van itt egy marha aki azt hiszi hogy az oroszok az édestedtvéreink.
5/21 anonim válasza:
Jelen. Vagyunk egy páran, akik tudjuk, hogy Európa az orosz győzelemmel járna jobban.
6/21 Kroms válasza:
Nem egy nehéz választás, ha azt vesszük, hogy a másik oldal vezetője egy szánalmas, ratyiskodó kis p*cs, aki azelőtt z-kategóriás bohócként dolgozott, jelenleg pedig ki sem lóg a lába az amcsi tömeggyilkosok s3ggéből. Igaz, legalább a feleségének jó nagy csöcsöt csináltatott az ellopott dollármilliárdokból...
7/21 anonim válasza:
Remélem archívumba kerül a kérdés és a fidesz bukása után minden orosz és háborúpárti hazaáruló el lesz számoltatva.
9/21 anonim válasza:
Nekem is lenne egy kérdésem a kiíró irányába:
Mi az, hogy szurkolnak? Szerinted itt egy kib@szott focimeccs zajlik, vagy mi? Az #5-nek pedig annyit: vagytok egy páran, akik -ki tudja miért- rohadtul tapsolnának, ha fél Európában megint Moszkvából dirigálnának mindenben.
10/21 anonim válasza:
9
Én tudom miért tapsolnak nekik. Mert agyatlan módon évek óta abban élik ki az ingerszegény életüket, hogy 2centes ruszki álhíreken élnek, és mára már teljesen elszakadtak a valóságtól. Olyan hülyeségekben hisznek, hogy azért egy pszichiáter kitépné a haját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!