Ha európának lenne közös vezetője ti Orbán Viktort válassztanátok meg?
Figyelt kérdés
Egyértelműen hogy igen Orbán Viktor erre a legalkalmasabb. Orbán Viktor lenne csak képes az haszontalan szankciók kivezetésére és ő nem sodórná háborúba Európát azzal hogy fegyvereket küld Ukrajnában és meg állítaná a migrációt és támogatná a családokat a rezsi csökkenéssel és 13 havi nyugdíjal és támogatná a gyerek vállalást.2023. aug. 4. 16:52
1/15 anonim válasza:
Ezeket a kérdéseket csak azért írod ki hogy leírhasd a véleményed ? Beütött a kannás ?
3/15 anonim válasza:
Tesó Európában Orbánt csak kiröhögik, hogy olyan csöves ország kormányzója, ahonnan még a migránsok is menekülnek, ő meg ezt elóadja, hogy megállította a migrációt.
Olyan csöves ország kormányzója, ahol hatósági árazni kell az energiaárakat, hogy a fő szavazórétege ne pusztuljon éhen ;D
4/15 anonim válasza:
Amit te mondasz az az európai egyesült államok amit Viktor nem szeretne mivel akkor nem tudna fillérekért dolgoztatni sikkasztani..Hogy lehetne ő a vezetője mikor ő ellenzi a legjobban ?
5/15 anonim válasza:
Szerintem ez csak vicc volt a kérdező részéről.
6/15 anonim válasza:
"5" Sajnos itt ez a szinvonal szerintem komolyan kérdezte..
7/15 anonim válasza:
Természetes! Ez nem kérdés! Hagy szenvedjenek mások is, ne csak mindig mi!
8/15 anonim válasza:
gyakrabban járhatna fel az admin és az ilyen jellegü kitalációkat jobban kiszürhetné
9/15 anonim válasza:
Orbán már a felcsúti focicsapatban sem csatár volt. Vezetni, legfeljebb valakiket az orruknál fogva tud.
10/15 anonim válasza:
Én támogatnám, mert akkor magyar ember lenne a világ leggazdagabb embere, Pénztáros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!