Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Orosz Ukrán háború, civilek...

Orosz Ukrán háború, civilek halála???

Figyelt kérdés
Nézem a telegram oldalakat Ukrán-Oroszt egyaránt, jönnek napi szinten a hírek Ukrán oldalról hogy ennyi meg annyi civil halt meg Orosz bombázás/rakétatámadás miatt olyankor jön a sírás rívás, aztán jön egy hír hogy sikeresen támadták Moszkvát, vagy épp Donyeck belvárosát és jön az öröm boldogság. Ugyan ez fordítva is az oroszoknál. Mindkét fél támad civil célpontokat és ölnek civileket miért kellene egyik vagy másik oldalra állnom??? Tényleg csak azért kellene Ukrán barátnak lennem mert Őket támadták meg? Holott látom hogy ugyan úgy elkövetnek háborús bűnöket mint az oroszok? Miért legyek orosz barát? Megtámadtak egy szuverén országot, követnek el súlyos háborús bűnöket, tehát?
2023. aug. 1. 08:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

9: itt a "népirtás" alatt nem a holokauszt féle népirtásra kell gondolni, vagy hogy összezavartak civileket egy csoportba és sortűz, szerintem ez téveszt meg sokakat, mert a "szótári népirtás"-ra gondol.

a 14 ezer az stimmel, de ez a 2014 óta tartó lövöldözés, tüzérség, stb általi halottak. ezt putyin propagandának használva adta így elő, de a létszám az stimmel.

sokan jönnek az ensz-szel, hogy oroszo miért nem verte ott az asztalt. pl:

[link]

keress 2022 február előtti cikkeket, arról szólnak hogy fel lett ajánlva a békefenntartók téma, de amikor mindkét félnek fel lett ajánlva valami konkrét, egymás ellen utasították el azt, mondván hogy egyik-másik számára hátrányos, sértő, stb.

valószínű hogy mindkét fél követett el olyat ami miatt rossz fényben tünteti fel őket, de sztem nem is biztos h kellett nekik az ensz hanem egymás közt akarták "rendezni".

a médiát meg inkább hagyjuk.

be van tiltva az orosz média eu-ban, mert az propaganda. jaj igen mert az eu-s az persze nem az...

amikor játékból voltak felvételek hírnek feltüntetve meg teljesen másik háború képeit használták fel.

érdekes hogy youtubon elég sok videó van ahol orosz katonát ölnek, ez nem baj, ez nem cenzúrázandó, de ukránt nem látsz.

az első bejegyzésemhez akartam linkelni neked graham philipset, ott van pár érdekes képsor, de hát törölve lett, milyen meglepő.

a háború elején terjedt el az a dokufilm hogy a magyarellenesség ukrajnában, törölve van mert "gyűlöletkeltő". b+ egy dokufilm gyűlöletkeltő, akkor az összes 2. vh-sat törölhetnék...

a népirtásra a "donbasz gyermekei" vagy hasonló nevű film van oroszok által.

kussolni kellet biden fiának laptopjáról, voltak valami twitter fájlok hogy mit hogy cenzúráztak.

a média a politika csicskája, ami nem érdek hogy kiderüljön arról kuss van.

2023. aug. 2. 01:45
 12/13 A kérdező kommentje:
"Donyeck pedig egy frontváros." Még ha egy Bakhmut lenne, de nem az, 20 km-e van az front, arról nem is beszélve hogy ott éppenséggel sem az Oroszok nem támadnak, sem az Ukránok, szóval ez pont nem indokolja Ukrajna felesleges támadásait. Ahogy az Orosz támadásokat sem értem Kijev ellen, vagy is hát értem én, lakosság terrorizálása, megfélemlítése a cél mindkét fél részéről, semmi több. Csak hogy van az hogy az egyik félnél ez belefér, a másiknál nem? A másik dolog amit Tarjányi Péter is mindig megemlít, hogy mindkét fél követ el háborús bűnöket, de Ukrajna sokkal kevesebbet? Nekem van egy nagyon sanda gyanúm hogy nem azért nem követnek az az Ukránok több háborús bűnt "terror bombázást/rakétázást pl" " mert annyival humánusabbak lennének, egyszerűen nincsen nekik annyi fegyver amivel ezt megtehetnék.
2023. aug. 2. 11:13
 13/13 anonim ***** válasza:
48%
Mi is a kérdés?Háborúban emberek ölnek embereket...Ez így megy már évezredek óta.
2023. aug. 2. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!