Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Melyik országban a legnagyobb...

Melyik országban a legnagyobb a hungarofóbia? Hol utalnak minket legjobban?

Figyelt kérdés

2023. júl. 29. 18:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%
Ebben a videóban térképeken keresztül azt mutatják be, melyik országnak ki, vagy kik a legnagyobb ellenségei. Ugyan 1 éves a videó, de még aktuális szerintem. Ebben romániát jelölik meg aki utál minket, és minket is úgy, hogy őket utáljuk a legjobban. [link]
2023. júl. 29. 19:06
 12/18 A kérdező kommentje:
9# hol irtjak a magyart? 😀 szólj aztán megyek védekezni.
2023. júl. 29. 19:11
 13/18 A kérdező kommentje:

Kíváncsi lennék bár ne legyen soha. mit lepne a kormány ha mondjuk Ukrajnában etnikai alapon elkezdenenek egy magyar ellenes nepirtast.

Ott derulne ki igazából ki az al és ki az igazi nacionalista

2023. júl. 29. 19:15
 14/18 anonim ***** válasza:
92%
Itt is egy videó arról, hogy melyik ország kedvel, vagy utál bennünket, és azt is mutatja a térkép, hogy mennyire. [link]
2023. júl. 29. 19:17
 15/18 Koplárovics Béci ***** válasza:
81%

"9# hol irtjak a magyart? 😀 szólj aztán megyek védekezni."

Felfogtad, amit írtam? Sajnálom, ha nem!

2023. júl. 29. 19:24
 16/18 anonim ***** válasza:

Pár hét múlva megyünk Felvidékre, úgymond a szlovákosabb részére. Kíváncsi leszek, hogy leköpik-e a kocsit a magyar rendszám miatt, köszönhetően Viktorunk legutóbbi nagyívű beszédének...

Amúgy szerintem a szomszédok utálnak minket leginkább nyilvána történelmi okoból: románok, ukránok, szlovákok és a szerbek is. Hiába pusziszkodik most felsőbb utasításra Viktor Vuciccsal, attól még a nagyar-szerb viszony nem jó.

2023. júl. 30. 09:14
 17/18 anonim ***** válasza:

Az ilyen kérdésekről is csak szekunder szégyenérzetem lesz.

Tipikus magyarentalitas, hogy mi két mindenki utál. Pedig talán tükröt kéne tartani magunknak. Ti utaljatok magatokat.

2023. júl. 30. 11:10
 18/18 A kérdező kommentje:

A környező népeknek kisebbseg erzesik vannak ha megnyilvanulunk az 1100 éves orszagunkrol.

Amiben 1000 évig ő földjuk is a miénk volt.

De mi is panaszkodhatnank mikor nagyroman zaszlon a Tiszántúl is rajta van.

2023. júl. 30. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!