Az ukránok állítólag hamarosan bevonulnak a Krímre? Mikor lesz ez?
2023. júl. 29. 10:24
A kérdező szavazást indított:
2023
2024 első fele
2024 második fele
2025 első fele
2025 második fele
2026
2027-28
2029-2035
2036-2100
2100 után
18 szavazat
2/9 anonim válasza:
Ha így haladnak, akkor valamikor az évszázad vége felé esélyes.
Amúgy nyilvánvaló, hogy nem fognak soha bevonulni a Krímbe, hacsak az USA oda nem küldi a saját hadseregét segíteni.
3/9 anonim válasza:
Az ilyen ukrán nyilatkozatokon már mindenki csak röhög.
4/9 anonim válasza:
Én azért ilyen kis színes hírecskéket nem vennék készpénznek.
5/9 anonim válasza:
Soha napján kiskedden. Az oroszok viszont még az idén bevonulnak Kijevbe.
6/9 anonim válasza:
Bevonulni nem fognak.
Viszont sok bombázás, dróntámadás várható.
Az a kérdés, ennek mi lesz a vége?
7/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mikor lesz, de mindenesetre hamarabb, minthogy Oroszország elfoglalja Kijevet.
Egyébként egyelőre szerintem nincs kilátásban, bőven van még mit visszaszerezni. A Krím visszafoglalása egy lelkesítő szöveg az ukránoknak, semmi több. Egy háborúban ne várd, hogy mindent a szádba rágjanak.
8/9 anonim válasza:
Mit vársz, mit mondjunk egy olyan helyzetben, ahol mindkét oldal halálos magabiztossággal állítja, hogy a másik oldalnak heteken belül vége? Mindenki azt gondol, amit az értékrendje szerint gondolni akar. Legfeljebb a katonai hírszerzés ismerhet ennél objektív képet, ők meg nem fogják az orrunkra kötni.
9/9 anonim válasza:
A válaszoknál a választási lehetőségek közöl kihagytad a SOHA opciót, pedig ez lenne a helyes válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!