Tenyleg ezt a "kulturat" szeretnenk mi is Magyarorszagra?
2023. júl. 25. 18:24
21/48 A kérdező kommentje:
@20 Orban es a Fidesz nekem nem az elvtarsam.
2023. júl. 25. 19:43
22/48 A kérdező kommentje:
Mellesleg, sem az araboktol, sem mas nepcsoportoktol nem hallottam eddig, hogy ilyen veresen jatszanak a sakk nevu jatekot.
2023. júl. 25. 19:45
23/48 anonim válasza:
És láttad hogy mi volt Párizsban az elmúlt hetekben?
24/48 anonim válasza:
Nálunk már alapból ez a kultúra van. Cigányságnak hívják szakszóval.
25/48 anonim válasza:
Még mindig nem válaszoltál, hogy melyik nép kultúrájához kellene dörgölőznünk?
26/48 anonim válasza:
Én támogatom a sakk sport ilyetén megreformálását, sokkal nézőbarátabb lenne.
27/48 A kérdező kommentje:
@23 neked is kulon leirom, ez a kerdes meg mindig az oroszokrol szol, nem a franciakrol. Amugy sem lattam egyetlen sakktablat sem Parizsban az elmult hetekben.
2023. júl. 25. 20:25
28/48 A kérdező kommentje:
@25
Nem tudom, de szvsz az oroszok nincsenek benne abban a kosarban.
2023. júl. 25. 20:26
29/48 anonim válasza:
De miért nem tudod? Csak baromságokat tudsz, minden másra igaz nálad a "nem tudom".
30/48 A kérdező kommentje:
Mert nem vagyok nemzetkozi politikus, azert nem tudom. Annyit biztosan tudok, hogy ilyen barbar, kulturalatlan nephez semmi szin alatt sem szabad dorgoloznunk, abbol meg semmi jo sem sult ki eddig.
2023. júl. 25. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!