Mi van Joe Bidennel, valóban a halálán van?
Nagyon nem követem őt figyelemmel, viszont tegnap olvastam vmi szalagcímet, amiatt kérdezem. Amúgy komolyan kérdezem. Jó, nyilván nem lehet egyértelműen megmondani, de érdekel a komoly véleményetek, mert a válaszok nagy része inkább ironikus, szarkasztikus volt.
Szóval vmi olyasmi volt a cikk címe, hogy Joe Biden megjósolta a saját halálát. De még csak azt sem tudom, hol olvastam a címet.
Bár igaz, a cím is furcsa volt...
Ő maga se tudja már, hogy hol van :D
Azért nem semmik ezek a jenkik, a világ legerősebb szuperhatalmának élére rendszeresen félhülye, fogalmatlan vénembereket választanak meg, nem csoda, hogy nem tudták így fenntartani a világrendjüket :D
Miért? Mi történt a világendjükkel?
Gombafelhő-szakértő úr, megint pofára akarsz esni? :D
Nesze, néhány tény:
1. USA részesedése a globális GDP-ből 1985-ben: 34%, 2019-ben már csak 24%.
2. 1985-ben a haditengerészetük 571 hajóból állt, 2016-ban már csak 275-ből.
3. A hajléktalanok száma az USA-ban a nyolcvanas évek elején ~100 000 fő, 2022-ben 582 000 fő.
4. 1980-ban a világ gyártási kapacitásának 30%-át adták, ma már csak ~15%-ot.
5. A ruszkik megtámadták Ukrajnát, ezt nem merték volna megcsinálni a 90es években.
6. A szaudiak leboltolják Kínával, hogy nem dollár alapon fognak kereskedni az energiahordozókkal, ilyesmit nem mertek volna megcsinálni a 90es években.
7. Latin-amerikai országok is elkezdenek Kínához közeledni, ilyesmit nem mertek volna megcsinálni a 90es években
Ez bizony egy hanyatlóban lévő birodalom és világrend, kisbarátom, a számok és a történések magukért beszélnek, hogy már nem képes a világrendjét fenntartani és kikényszeríteni.
Persze hogy mit hoz a jövő, azt senki se tudja biztosra, de jelenleg ez a helyzet.
Te kiskomám még 10 év múlva is ugyanezeket fogod írkálni és várod az USA összeomlását, miközben a világrend köszöni jól lesz.
A Kínához közeledők meg előbb vagy utóbb csak megtanulják milyen a kínai segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!