Lett volna Bidennél alkalmatlanabb elnökjelölt az usaban?
Amúgy Trump mit tett, amivel a magyar liberálisoknál ennyire kiverte a biztosítékot?
Mert amúgy innen egy kicsi röhejes megítélni, milyen elnök volt, ez tipik olyan dolog, mer' a telex meg a 444 folyton fikázta, ezért nekünk is muszáj, de tudni nem sokat tudunk róla, de fújjuk a hülyeséget.
'Amúgy Trump mit tett, amivel a magyar liberálisoknál ennyire kiverte a biztosítékot?"
Folyamatosan triggerelte őket, izgatta a libsik g pontját :D Szerintem marha jó volt ahogy széttrollkodja őket :D
"Amúgy Trump mit tett, amivel a magyar liberálisoknál ennyire kiverte a biztosítékot?"
Én nem vagyok balos és alapvetően nem sok bajom lenne Trump politikájával, főleg nem a külföldivel. Azért első elnökként csak kiment Észak-koreába, próbálta normalizálni a viszonyt velük meg Oroszországgal se ellenségeskedett, közel-keleten is próbált rendet tenni izrael és a muszlim államok között. És el tudom képzelni, hogy ha ő lett volna mostanában az elnök, akkor megpróbált volna valami alkut kötni az ukránok-oroszok között, hogy elkerüljék a háborút, nem pedig adta volna a lovat Ukrajna alá, hogy nyugodtan pattogjon, még ha az invázió esélyeit növeli is ezzel.
Azok a szövegek, hogy rasszista meg nőgyülölő az meg csak 444, telex propaganda.
Viszont amit én nagyon rühellek benne, hogy ostoba. Tagadja a klímaváltozást? Leesik a hó télen és akkor kiírja, hogy hol a felmelegedés? Vagy jön egy hurrikán és pedzegeti, hogy mi lenne, ha atombombát dobnánk rá? Vagy igyunk fertőtlenítőszereket a Covid ellen? Amit egyébként is elég könnyelműen kezelt… Ha ezek az ostoba kijelentései, meg konteói nem lennének, akkor szerintem nyerhetett volna legutóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!