Putyint miért szeretik itthon a "jobboldaliak"? Imádja a muszlim országokat és Indiát is szereti ahol romák laknak. Mi ez a magyarországi jobboldali mutáció?
Putyint mindenhol szeretik a neonácik(az azov-iakat kivéve), mert a putyinista Oroszország erős átfedésben van az ő utópiáikkal.
Anti-lmbtq, anti-nyugat, nacionalizmus, patriotizmus, toxikus maszkulinitás, mittomén.
Hitler utálta a szlávokat, a melegeket is az oroszokat is és a zsidókat is.
Putyin példaképe Sztálin.
3.
Csupán mindenben.
Putyin imádja Sztálin politikáját ezt ki is jelentette
Hitler meg ősellenségként tekintett a kommancsokra.
Ennek ellenére európában ők a legnagyobb és egyetlen nagyhatalom ami a neonácik utópisztikus világképét képviselik. Ezért szimpatikusak a neonáciknak. (kivéve az azov-iaknak) Plusz az orosz titkosszolgálat és szépen csurgat pénzeket a különböző európai neonáci mozgalmaknak, mert neki csak jó ha tudja bomlasztani ezeken keresztül az országok társadalmi kohézióját.
Ezen mi nem vili?
Hol laknak romák Indiában?
Amennyire én tudom évszázadokkal ezelőtt kiűzték őket onnan, mert ott is csak a bajt csinálták és az indiai maharadzsáknak is elegük lett belőlük.
Én inkább a baloldalnál láttam eszméletlen szerelmet:
Néhány éve még Putyin legnagyobb barátja volt, most a Fideszt putyinozza Gyurcsány Ferenc
Miközben az ellenzék a kormány összeputyinozásával van elfoglalva, Gyurcsány Ferenc kormányfőként igen szoros viszonyt ápolt Oroszországgal, illetve Vlagyimir Putyinnal, akivel bensőséges, baráti kapcsolatot próbált kialakítani.
"Miközben az ellenzék a kormány összeputyinozásával van elfoglalva"
Az ellenzéknek semmi dolga nincs.
Az oroszfelszopást a Fidesz csinálja önszorgalomból.
Akik lepontoztak, azok mondják meg, hogy hol élnek romák Indiában? Őszintén kíváncsi vagyok a válaszukra.
(#7-es vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!