Atomháború nélkúl, az Usa letudná győzni Oroszországot egy hagyományos háborúba? Kinek a légiereje a nagyobb? Kinek a haditengerészete a nagyobb?
Vótmá
🇺🇸 nyerne államhosszakkal
Fidesz komcsi lepontozás
3
2
1
Az amcsik csak anyahajókkal tudnák megtámadni az oroszokat.
Azok pedig alulról és felülről is jól támadhatóak.
Nincs 100 százalékos légvédelem. Egy hajóraj légvédelmét is túl lehet terhelni aztán az anyahajó leparkol a titanic mellé.
“ Ukrajnát: a kormány megpuccsolásával. Erre viszont Putyin minden bizonnyal fel van készülve.”
😃😅😅😅 Ismered a story-t? gondolom nem…
Túltoltad a fidesz propagandát!!!
nyugi, èn is ki tudtam gyógyulni belőle, pedig elég rendesen toltam én is.
Szerintem ha kivesszük a képből a nukleáris fegyvereket, Amerika semmi perc alatt verné xarrá a ruszkikat.
Vége lenne, mielőtt elkezdődne. XD
Nézzük a számokat: Amerikai GDP 2021-ben: 22.32 billió dollár. Orosz GDP 2021-ben: 1.89 billió dollár.
Több pénz --> Több fegyver
Az amerikai technika sokkal-sokkal fejlettebb mint az orosz. (ami ráadásul a szankcióknak és a technológiai embargónak köszönhetően a következő 5-10 évben stagnálni is fog) Ha csak az 5. generációs vadászgépek számát nézzük, Amerikának 450 F-35-öse, Oroszországnak 74 Sukhoi Su-57-ese van. Oroszország katonai készlete nagyrészt a hidegháborúból maradt vissza, és igazából az egyetlen dolog ami veszélyessé teszi, az az atomhatalmi státusz.
Lehet mást mond az M1 és Orbán, de az orosz haderőnek nagyobb a füstje mint a lángja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!