Oroszországban nem lehet biológiai nemet váltani. Mi mikor veszünk végre példát róluk?
Teljesen mindegy, minden ország azt csinál, amit akar.
Senkiről nem kell példát venni, hanem a többség akaratát kell érvényesíteni.
Diktatúrában ez a szokás, mindent tiltani.
Ez neked csak addig jó max, még nem téged korlátoznak.
Bár én azt se értem egy kívülállót miért zavarja az, ha valaki nemet vált.
A te adódból teszi?
Nem.
Mo n sima fogorvosi elláttás sincs...nemhogy nemátalakító mütétre kapacitás.
Ne viccelj màr.
Gdp 3.7% eübe rakott lóvéval ami még afrikai viszonylatban is alacsony...nemhogy eu tagállamként.
Peldat meg nem primitív antidemoktatikus parasztokról kell venni, hanem civilizált eu orszagokról.
Múlltkor elmentem a fogorvoshoz hogy kapja már le a fogkövem, erre sajnálom...ilyesmire nincsen eszközöm, csak a magánrendelésemen.
Máshol sem lehet. A nemünk bele van kódolva minden sejtünkbe, azon változtatni a tudomány jelenlegi állása szerint nem lehet.
A nemváltoztatónak hazudott csonkító műtétek betiltása viszont követendő példa.
Biológiai nemet nem azért nem lehet váltani, mert valaki megtiltja, hanem azért, mert konkrétan lehetetlen - nem lehet lecserélni a test összes sejtjét XY kromoszómásról XX-re, vagy fordítva.
Tehát teljesen felesleges volt ezt külön betiltani, ennyi erővel baze hozhatnának olyan törvényeket is, hogy a gravitációt tilos kikapcsolni, tilos teleportálni, tilos a fénysebességet átlépni, stb.
szívük joga, világszinten tilosnak kéne lennie.
én nemváltásnak nem nevezném ezt a cerkaeltávolítást, stb.
Te tényleg ezen vagy kiakadva?!
Hány ilyen műtét volt Magyarországon az elmúlt 20 évben?
Az nem zavar, hogy itthon gyakorlatilag megszűnt az ingyenes egészségügy? Két hete kértem időpontot bőrgyógyászhoz- november végére tudtak adni! A feleségem munkaalmasságihoz akart tüdőszűrést csináltatni májusban a IX. kerületben - nem tudott mert az egész kerületben nincs működő tüdő-röntgen gép. Mentőt gyakorlatilag felesleges megpróbálni kihívni egy rosszul lett emberhez, még Budapesten is. Fogászatra már évek óta meg sem próbálok az ingyenes ellátás keretén belül eljutni. A Honvéd-kórházban ( ami elvileg egy elit kórház) egy hete nincs klíma, műtétek maradtak el, a kórtermekben a betegek rokonai visznek ventilátort. Osztályok zárnak be orvos és pénz hiány miatt, kismamáknak 60 km-ert kel utazni ellátásért, a gyermekek 5%-a nem kap gyermekorvosi ellátást, az ország közel 700 településen nincs háziorvosi ellátást.
De te csak rugózz a nem-változtató műtéteken! Agyhalott...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!