Mikor lesz elegük az orosz oligarcháknak, és megpuccsolják Putyint? Napi egy milliárd dollárt költ Putyin a háborúra - semmi eredménnyel az oroszok pénzéből.
Jövőre elnökválasztás lehet addig mindenki kivár. Csak mire?
Nem ilyen haveri pancserpuccsra gondolok, hanem hogy 4-5 oligarcha magánhadsereg összefogva megoldja a hatalomátvételt. Finoman meggyőzik Putyint hogy már jövőre nem kéne indulnia az elnökválasztáson.
Oroszország visszahúzódik a területeire és nyugi lesz. Napi milliárd dollár pedig inkább a zsebükben landol majd.
10. Csacsiság csak abba gondolj bele akkor minek a puccs?
Vannak a hátrább vonult vezetői apparátusban lévő mérsékeltebbek, akik háborúellenesek de diktatúra miatt ezt nem lehet hangoztatniuk. Lehet tudni kik azok hallgass elemzőket.
ezek ugyanazok az elemzők, akik azt mondták, hogy a szankciók miatt majd jól meg lesz Putyin puccsolva? Akik miatt a kérdést kiírtad, mert nem érted miért nem lett még megpuccsolva?
nem lehet, hogy rossz elemzőkre hallgatsz?
Voltak ilyen elemzők akik ezt mondták?
Akkor te hallgatsz rossz elemzőket, nem én!
Megint mellélőttél látod...
Kb. háromszor kellett segítsek hogy megértsd a helyzetet.
Így beláthatod hogy ha valamit állítasz szinte biztos az ellentéte lesz igaz. :))
nem tudom kik ezek az elemzők, megneveznéd őket?
meg azt kik azok a mérsékeltebbek az orosz apparátusban?
Hé már megint logikai hiba..
Hát honnan tudnám hogy te milyen elemzőket hallgatsz akik azt mondják hogy "a szankciók miatt majd jól meg lesz Putyin puccsolva"?
Próbáld átgondolni akár kétszer hogy miket írsz meg így az én dolgom hogy javítgassam a suta mondataid...
Második kérdésre pedig tudom hogy az orosz szolgálatok is serénykednek, nem akarom a demokratikus átmenet lehetőségét még így sem korlátozni hogy megírom. Nekem fontos hogy Putyin III. vh terve ne kerüljön kivitelezésre. Ehhez pedig más eszközrendszert én sem látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!